Jump to content

Se face un sequel la Joker sau nu?


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

470215l-640x400-b-76e942c5.jpg

 

Știrea unei continuări a fost dată ca sigură de site-ul The Hollywood Reporter

 

Una din știrile din lumea filmului răspândite în ultimele 24 de ore în mediul online dintr-o sursă considerată sigură - site-ul The Hollywood Reporter - a fost cea legată de seqeul-ul lui Joker. Deadline.com a verificat informațiile oferite și a aflat din surse apropiate realizatorilor filmului că nu există, de fapt, niciun plan concret pentru o continuare.

 

Întâlnirea dintre Toby Emmerich, conducătorul studioului Warner Bros., și Todd Phillips, regizorul lui Joker, despre care THR a menționat că s-a petrecut la o săptămână după lansarea de succes filmului, se pare că nu a avut loc. O continuare a lui Joker și încă o poveste de origine a unui villain DC ar fi fost hotărâte la această discuție, potrivit site-ului.

 

Sursele Deadline au clarificat însă și acest al doilea aspect – o discuție legată de o posibilă serie de filme cu villaini DC (un fel de DC Dark Universe) a fost purtată între Warner Bros. și Phillips, însă ea s-a petrecut cu mult timp în urmă, pe când abia se contura proiectul Joker.

 

În ciuda succesului uriaș la box office și a recordurilor atinse (cel mai profitabilă peliculă inspirată din benzile desenate din toate timpurile, primul film nerecomandat sub 15 ani cu cele mai mari încasări din istorie), se pare că, deocamdată, o continuare a poveștii lui Arthur Fleck/Joker nu va fi dezvoltată.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.