Jump to content

BUG ZILE


AlexandraIoana

Recommended Posts

Problema asta nu a fost rezolvată încă deoarece e foarte complicat să găsim o formulă care să funcționeze corect pentru toate vehiculele din moment ce nu a existat niciodată înregistrată undeva vechimea lor și vehiculele nu s-au cumpărat mereu la fel de constant.

 

În timp se va rezolva cumva și problema asta.

Link to comment
Share on other sites

De fapt cel mai bine e să nu vii cu sugestii și comentarii tâmpite. Abțineți-vă de la alte comentarii inutile până când găsim o soluție.

Sugestia a fost implementată deoarece a fost extrem de apreciată de mulți jucători în cadrul secțiunii de sugestii. Cui nu-i convine conceptul de vechime la vehicule e liber să-l ignore. Practic nu vă încurcă cu absolut nimic celor cărora nu vă pasă, deci hai să nu mai comentăm aiurea ca niște copii :)

Link to comment
Share on other sites

Aproximarea nu functioneaza chiar atat de usor, urmeaza sa fac o implementare ceva mai complexa la aproximare ca sa dea mai aproape de realitate pentru toate vehiculele.

Pana atunci, nu mai deschideti topicuri pe acest subiect, pentru ca deja este cunoscut si notat.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.