Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

Sign in to follow this  
AlexandraG.

Problema SAMP, nu se deschide deloc.

Recommended Posts

Bună, de cand am reinstalat windows-ul, îmi cam face SAMP-ul figuri. Prima data a început cu niste Crash-uri, dar puteam sa intru inapoi in joc, acum, am primit crash si de atunci nu mi se mai deschide deloc samp-u. Prima data imi daduse acest Crash, https://imgur.com/a/bqLWyIt (îmi cer scuze că nu se vede foarte clar), iar apoi https://imgur.com/a/MHmSO0n , si in cele din urma acum, nu mai vrea sa se deschida deloc, imi arata Not Responding, https://imgur.com/a/my6nngw . Faza e ca jocul in sine GTA functioneaza, doar samp-ul nu functioneaza. L-am instalat si dezinstalat de 7 8 ori, nu am avut moduri nu am avut nimic, inainte sa fie windows ul activat a functionat fara probleme, observ ca de cand l-am activat face figuri Samp-ul. Am incercat si cu compatibilitatea la windows nu functioneaza, am incercat si cu un program de actualizat drivere, cu toate ca erau la zi dar am facut si asta, am incercat cu alte arhive, am incercat si sa dezinstalez doar samp-ul si sa il instalez inapoi, degeaba..... Poate aveti vreo idee baieti, va rog frumos..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Am avut si eu acest tip de problema si am rezolvat-o dupa ce am schimbat modpack-ul. Incerca sa descarci un modpack de internet si vezi daca merge, revino cu un post daca ai facut ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/29/2019 at 6:37 PM, AlexandraG. said:

Bună, de cand am reinstalat windows-ul, îmi cam face SAMP-ul figuri. Prima data a început cu niste Crash-uri, dar puteam sa intru inapoi in joc, acum, am primit crash si de atunci nu mi se mai deschide deloc samp-u. Prima data imi daduse acest Crash, https://imgur.com/a/bqLWyIt (îmi cer scuze că nu se vede foarte clar), iar apoi https://imgur.com/a/MHmSO0n , si in cele din urma acum, nu mai vrea sa se deschida deloc, imi arata Not Responding, https://imgur.com/a/my6nngw . Faza e ca jocul in sine GTA functioneaza, doar samp-ul nu functioneaza. L-am instalat si dezinstalat de 7 8 ori, nu am avut moduri nu am avut nimic, inainte sa fie windows ul activat a functionat fara probleme, observ ca de cand l-am activat face figuri Samp-ul. Am incercat si cu compatibilitatea la windows nu functioneaza, am incercat si cu un program de actualizat drivere, cu toate ca erau la zi dar am facut si asta, am incercat cu alte arhive, am incercat si sa dezinstalez doar samp-ul si sa il instalez inapoi, degeaba..... Poate aveti vreo idee baieti, va rog frumos..

Vezi sa ai versiunea de samp compatibila cu pc-ul tau, poate instalezi versiunea de x64 si tu nu ai x64. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, AlexandraG. said:

Abia ce am instalat o, si tot asa imi arata https://imgur.com/a/8Mil73L

Ce versiune de windows ai? Verifica daca nu ai facut greseala pe care am mentionat o eu, altfel nu stiu ce ar putea avea avand in vedere ca ai zis ca ai reinstalat de multe ori..

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, AlexandraG. said:

Uite asta este versiunea de Windows https://imgur.com/a/jLjVU4q

Si uite si ce imi arata acolo la compatibilitate https://imgur.com/a/bOkyTmC

nu stiu care e buna, ca nu vad windows 10  acolo...

pai poate ce ai instalat nu e compatibil cu windows 10, GTA San Andreas fiind un joc relativ vechi, poate nu ruleaza pe windows 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai problema este ca pana sa reactivez windows ul, a mers deci nu i vad logica, sunt atatia care se joaca pe windows 10 si tocmai la mine nu mai functioneaza?:))

si a mers putin timp si dupa ce am reinstalat windows ul deci..

Edited by AlexandraG.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, AlexandraG. said:

pai problema este ca pana sa reactivez windows ul, a mers deci nu i vad logica, sunt atatia care se joaca pe windows 10 si tocmai la mine nu mai functioneaza?:))

si a mers putin timp si dupa ce am reinstalat windows ul deci..

Ai instalat ceva mod care s-ar fi putut sa aiba vreun virus care incepe sa ti manance calculatorul? Ca daca zici ca ai instalat ceva ce parea mai dubios s-ar putea ca aia sa fie problema, ca daca ai prins ceva trojan urat ti se duce tot pcu, nu doar sampu, da incepe cu lucruri mici. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incercasem sa instalez mapa pe m, si daca e sa fie de la asta, cum scap de chestia aia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AlexandraG.

 

Salut,

 

La prima vedere n-am de unde șă știu de unde vine problema, însă mai jos îți prezint niște pași pentru a scăpa complet de versiunea veche de San Andreas, chiar dacă ai dezinstalat jocul.

 

Din ce am înțeles mai sus, ai Windows 10, deci îți va fi mai ușor să urmezi pașii de mai jos.

 

1. Dezinstalează jocul din:

Control Panel\Programs\Programs and Features

2. Intră în (by default):

C:\Program Files (x86)\Rockstar Games

și șterge totul din folder.

 

3. Intră în (by default):

C:\Users\(your username)\Documents\GTA San Andreas User Files

și șterge totul din folder.

 

4. Apasă pe butonul Start și scrie „Show Hidden Files”

 

image.thumb.png.fdfa5f7432cf0dac33a1b0dbc659548d.png

 

apeși Enter și glisezi mai jos până ajungi la:

 

image.png.611e7a5072f36ae623ead822fd25d473.png

 

dai click fix unde am și eu mouse-ul și după bifezi căsuța din poza următoare, urmând să dai pe Apply și OK.

 

image.png.691ac6ea452739009b172d10be622b43.png

 

5. Acum intri în path-ul următor:

 

C:\Users\(your username)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)

și ștergi folderul Rockstar Games (sau ce nume i-ai dat când ai instalat jocul).

 

6. Instalezi din nou San Andreas.

 

Dacă ai urmat pașii de mai sus, o să ai jocul default, însă dacă continui să primesti nu știu ce erori, problema nu ține de modurile anterior instalate.

Când instalezi SA:MP, asigură-te că Path-ul către „gta_sa.exe” duce fix la GTA-ul recent instalat sau fără moduri.

 

Exemplu (apeși pe butonul unde am eu mouse-ul):

 image.png.e02145d450d666ba69727b420a6dc8ed.png

 

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti trebuie alt "service pack", instaleza alta versiune!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.