Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ROG Phone 1 primeşte update la Android 9.0 Pie


VLaurentiu
 Share

Recommended Posts

În timp ce majoritatea producătorilor deja lucrează sau au reuşit să livreze actualizări pentru smartphone-urile lor la Android 10, ASUS abia a lansat actualizarea la Android 9.0 Pie pentru smartphone-ul său de gaming, ROG Phone. Acesta este modelul original, care a apărut în toamna anului trecut şi care a fost livrat la acel moment cu Android 8.1 Oreo, peste care a fost aplicată o interfaţă „ROG” cu funcţii specializate pentru gaming.

OG Phone 2 este deja pe piaţă şi rulează Android 9 momentan, cu un update la Android 10 plănuit pentru viitorul apropiat. Totuşi, cei care au cumpărat telefonul de anul trecut, care nu este cu mult mai puţin capabil decât noul model, vor începe să primească notificări despre update-ul OTA la versiunea Android 9. Ca de obicei, lansarea are loc în mai multe valuri, deci dacă aveţi un ROG Phone 1 şi nu aţi primit încă actualizarea, ar trebui să mai aşteptaţi puţin. În general, o astfel de lansare poate dura şi câteva săptămâni, până când producătorul oferă software-ul pe dispozitivele din toate regiunile în care este disponibil.
 

Practic, software-ul lui ROG Phone 1 ajunge din urmă software-ul pentru ROG Phone 2, care a fost livrat cu aceste capabilităţi din fabrică.

Iată lista de adiţii software pe care ROG Phone le primeşte odată cu Android 9:

Upgrade la versiunea Android 9.0 P

Au fost scoase funcţiile Page Marker, ZeniMoji, Report Location in Safeguard, animaţia de vreme şi AI Charging

Au fost scoasă integrarea cu Yandex Cloud din aplicaţia File Manager

Aplicaţia Game Center devine Armoury Crate cu un nou design

A fost adăugate funcţiile din Android 9 precum Adaptive Brightness, Adaptive Battery, noul tip de notificări, gestionarea pictogramelor din bara de status, înregistrarea ecranului şi backup local

Panoul Game Genie a primit un nou design şi noi funcţii

A fost adăugat gestul „swipe up” pentru butonul Home pentru sertarul de aplicaţii

Aplicaţia de vreme poate afişa acum orele în format de 24 de ore

Aplicaţiile Mobile Manager, Contacts, File Manager, Calculator, Ceas, Galerie şi Vreme au primit design şi funcţii noi

Panoul de control al volumului a fost refăcut

sursa: www.go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.