Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Sign in to follow this  
uV Dabro

România are nevoie de un sistem informatic pentru monitorizarea circulației produselor accizabile

Recommended Posts

Image result for România are nevoie de un sistem informatic pentru monitorizarea circulației produselor accizabile"

 

Comisia a decis să trimită o scrisoare de punere în întârziere a României pentru că nu a finanțat și dezvoltat la timp noile versiuni ale unui sistem informatic pentru monitorizarea circulației produselor accizabile (alcool, tutun și produse energetice) la nivelul UE.

 

România utilizează deja o versiune perimată a sistemului informatic și nu a luat măsurile necesare pentru a utiliza noua versiune.

 

Faptul că România nu a acționat în timp util ar putea avea consecințe grave asupra pieței interne, deoarece produsele accizabile nu ar fi autorizate să circule, în mod normal, către sau dinspre România decât odată ce acciza a fost achitată în mod corespunzător. Aceasta poate afecta, de asemenea, toate celelalte state membre care au nevoie să trimită și să primească informații administrative din România. În cazul în care România nu ia măsuri în următoarele două luni, Comisia poate transmite un aviz motivat autorităților române.

 

www.lexcafe.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.