Jump to content

Samsung începe să distribuie actualizarea la Android 10 şi pentru seria Galaxy S10


Madalin
 Share

Recommended Posts

6VYGwkj.jpg

 

Începând cu Germania, Samsung pune capăt campaniei de testare beta pentru Android 10, utilizatorii Galaxy s10 primind deja versiunea stabilă de firmware.

 

Samsung pregăteşte de ceva timp la adaptarea telefoanelor Galaxy S10 la noua versiune Android 10, livrând câte o actualizare beta aproape în fiecare săptămână. Din fericire, bug-urile nou descoperite s-au împuţinat, oficialii companiei devenind suficient de încrezători pentru a anunţa versiunea finală de firmware, completă cu interfaţa One UI 2.0.

 

În primă fază, actualizarea este livrată utilizatorilor din Germania înrolaţi deja în programul de testare beta, urmând ca disponibilitatea să fie extinsă în viitorul apropiat şi la restul posesorilor de telefoane Galaxy S10.

 

Actualizarea oficială include toate bunătăţile promise de Google, precum tema Dark activată la nivelul întregii interfeţe Android, un sistem mai precis pentru acordarea de permisiuni pentru aplicaţiile instalate şi noul mod de navigare prin gesturi. Samsung a adus şi unele optimizări pentru skin-ul One UI, adresând modul de utilizare cu o singură mână, afişarea mai detaliată a graficului pentru încărcarea bateriei. Alte îmbunătăţiri vizează pachetul de aplicaţii Samsung preinstalate.

 

Pentru cei care au deja instalată ultima versiune beta 7, saltul la versiunea finală de Android 10 presupune un download de numai 136.76MB. Rămâne de văzut care este dimensiunea kit-ului de instalare complet. Ştim doar că acesta este livrat în regim OTA şi include ultimul patch de securitate emis de Google pentru luna decembrie. Poţi verifica dacă actualizarea vă este disponibilă accesând meniul Settings -> Software Update.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.