Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Accesorii auto pentru exterior, care pot usura viata oricarui sofer


Madalin
 Share

Recommended Posts

xTjYbH6.jpg

 

Masinile moderne sunt dotate cu o multime de accesorii si functii interesante, care usureaza viata soferilor. Totusi, nu toata lumea isi permite o masina noua si, chiar si in cazul unei masini produsa in ultimii ani, exista sanse ca aceasta sa nu aiba toate dotarile care pot sa faca sofatul cat se poate de facil.

 

Conform celor de la maxytuning.ro, exista mai multe accesorii auto pentru exterior care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea niciunui automobil. Acestea nu sunt scumpe si pot imbunatati considerabil experienta de la volan.

 

Care sunt cele mai interesante accesorii de exterior pentru masini?

 

Paravanturi auto. Sunt simple si ieftine, insa aduc o multime de avantaje. Un set de paravanturi auto de buna calitate poate sa reduca destul de mult consumul de carburant, poate sa faca masina mai aerodinamica si sa atenueze zgomotul automobilului atunci cand ruleaza cu viteza mare. De asemenea, sunt excelente pentru zilele de vara in care soarele straluceste cu putere.

 

Bare longitudinale. Sunt accesoriile perfecte pentru vacantele in care este prezenta intreaga familie. Montarea unor bare longitudinale pe plafonul masinii permite o flexibilitate uriasa in ceea ce priveste cantitatea de bagaje luata in vacanta, dar si in ceea ce priveste alte elemente, cum ar fi skiurile, bicicletele sau placile de surf. Exista masini care vin gata prevazute cu o astfel de dotare, insa majoritatea au plafonul gol si necesita achizitia unor accesorii de acest fel.

 

Prelate auto. In cazul in care masina sta foarte mult timp in parcare, o prelata se dovedeste si ea foarte utila. Pe timp de iarna aceasta poate sa previna inghetul, iar pe timp de vara are capacitatea de a indeparta razele solare si de a proteja vopseaua.

 

Prezoane antifurt. Foarte ieftine, aceste prezoane sunt ideale pentru cei care vor sa aiba siguranta ca nu se vor trezi fara roti. Oricat ar fi de greu de crezut, inca exista o multime de hoti care fura rotile automobilelor in momentul in care acestea sunt in parcare, iar o asemenea intamplare nu are cum sa fie placuta, mai ales in cazul unor jante de dimensiuni mari, care au un pret ridicat.

 

Aparatori portiere. Realizate din cauciuc, aceste aparatori pot fi aplicate atat la portierele din fata ale automobilului, cat si la portierele din spate, astfel incat sa fie evitate eventualele deteriorari. Aceste accesorii sunt extrem de ieftine si se dovedesc foarte utile.

 

O analiza inteligenta a nevoilor din trafic poate sa dezvaluie o multime de alte accesorii pentru exterior, unele gandite pentru a fi utile si a creste eficienta, iar altele gandite strict pentru partea estetica. Accesorizarea masinii nu este scumpa si, atat timp cat nu este facuta in mod exagerat, este o varianta foarte buna pentru a creste confortul. Pentru partea estetica se poate miza pe capace de roti sau jante de foarte buna calitate, pentru ornamente laterale si logo-uri 3D sau pentru alte elemente interesante.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.