Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
PiciuZEW

iOS 13 Stabileste un RECORD NEGATIV cu PROBLEMELE iPhone

Recommended Posts

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple in luna septembrie, iar din pacate se pare ca a adus si un record negativ pentru cei din Cupertino, unul care va fi extrem de greu de dat uitarii, ceea ce nu e tocmai bine pentru americani. Mai exact, se pare ca iOS 13 a fost versiunea sistemului de operare care a avut nevoie de cele mai multe actualizari in cele doua luni anterioare lansarii in comparatie cu orice alta versiune lansata pana in prezent.

iOS 13 a avut nevoie de nu mai putin de 8 actualizari pentru a rezolva probleme de performante pe iPhone, iPad, iPod Touch, de 2 ori mai mult decat in cazul iOS 7, sau iOS 8, ceea ce arata cam cat de mare este problema. Daca iOS 12 a avut nevoie de doar 2 actualizari in cele 2 anterioare lansarii pentru a avea functionalitatea readusa la normal, in cazul iOS 13 a fost nevoie de 4 ori mai multe, ceea ce dezvaluie ca situatia e grava.

 

 

iOS 13 probleme actualizari

 

 

iOS 13 are in imaginea de mai sus prezentate numarul de actualizari care au fost necesare conform unui studiu facut de catre americani, iar acelasi lucru este listat inclusiv pentru celelalte versiuni puse in distributie inaintea celei de anul acesta. De ce a gresit atat de mult Apple cu iOS 13 in comparatie cu versiunile anterioare nu stie nimeni, insa este cat se poate de clar faptul ca aceasta actualizare poate fi considerata ca fiind una complet ratata.

 

Edited by Andrei Ciprian

Share this post


Link to post
Share on other sites

11. La sfârșitul topicului menționați sursa de unde ați luat articolul. Nerespectarea acestui lucru duce de la închiderea topicului până la sancționarea voastră.

 

:topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.