Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
PiciuZEW

Cum va arăta cea mai așteptată Dacia: Sandero 2020, în primele imagini

Recommended Posts

 
Dacia Sandero 2020Dacia, în 2020, va face, în sfârșit, pasul cel mare către modele hibrid și electrice. Iar Sandero 2020 ar fi primul de acest fel. Acum îți poți face o idee și despre cum va arăta noua mașină.

Dacia Sandero 2020 a tot apărut prin orașe, dar camuflată. Din acele poze, au putut fi generate câteva imagini ca să știi ce ar pregăti Renault pentru Dacia anul viitor. Mașina ar fi prezentată abia spre finalul anului, în toamnă, dar poate vom avea un preview și înainte de septembrie.

Sandero 2020

sandero 2020 2

 

Platforma CMF-B care va fi folosită și de Dacia vine să rezolve problemele cu normele de poluare pe care în prezent compania nu le respectă. În următorii ani UE înăsprește amenzile. Ca motorizare, noua mașină Dacia ar folosi un motor pe benzină SCe de un litru și 75 CP, un motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP, iar motorul diesel Blue dCi de 1,5 litri ar avea 85 CP.

De ce Dacia Sandero 2020 ar putea fi începutul unei noi etape pentru producător?

dacia sandero 2020 4

dacia sandero 2020

Arhitectura noului model Dacia Sandero va fi una adaptată pentru clienții cu bugete mai mici. Dar o parte din tehnologii vor lipsi, pentru a nu ridica pentru clienți prețul final. Iar Sandero va fi foarte apropiat de Renault Clio 5, proaspăt anunțat.

Platforma CMF-B a fost creată de Alianța Renault Nissan Mitsubishi pentru toate mărcile și toate modelele subcompacte. Și poate fi adaptată, astfel încât prețul final al mașinii să fie mai mic. Astfel, după Clio, Captur 2 și Nissan Juke, vine rândul modelelor Dacia Logan și Sandero, în timp ce Duster, Lodgy și Dokker vor fi actualizate mai târziu.

 

O veste mai bună, dacă va fi confirmată, e că ar exista și o Dacia Sandero Stepway cu motor de 130 CP. Ar fi vorba de-o versiune hibridă. Cât despre cererea pentru așa ceva, de exemplu, Stepway reprezintă 75% din vânzările seriei Sandero. Cât despre opțiunea hibridă, nu te gândi la ceva SF. Va fi vorba de o motorizare mild-hybrid E-Tech. Debutează pe Clio, în 2020, și Dacia va prelua tehnologia. Motorul pe benzină ar fi de 1,6 litri.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiecare articol trebuie sa contina fotografiile necesare pe care le gasiti din "Sursa", nerespectarea regulii aduce la sancţionarea voastră cu avertisment verbal si topic closed.

 

Mai atent data viitoare, :topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.