Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Call Of Duty Black Ops


LEXtherealone
 Share

Recommended Posts

Nu se compara cu Call Of Duty Modern Warfare 2 :| sincer , grafica e prea ,,murdara'' intr-un fel , mi-e greata cand vad noroiul din joc .Cand va aparea noul Call Of Duty Modern Warfare 3 :X ala va sparge topurile cu grafica & RP , deoarece esti in Afganistan si faci ce vrei in baza, deci nu e dupa o poveste anume, si te plimbi pe unde vrei , intelegeti ce vreau sa spun... in toate COD -urile misiunile si povestea sunt facute, dar in CODMW3 poti sa faci ce vrei :)) , cand vrei mergi in patrula prin Bagdad, cand vrei dormi, mananci,mergi la posturi de observatie ... :)

Link to comment
Share on other sites

Nu fascineaza nu mai presa ci si jucatori!Personal eu sunt indragostit de jocul asta este extrem de frumos si nu cred ca va sta putin printre primele 10 jocuri ale anului!

Link to comment
Share on other sites

Hmm...Pot sa zic ca sunt profund dezamagit de el...SinglePlayer-ul a fost frumos, desi a fost foarte scurta povestea din moment ce l-am terminat in 2 zile pe veteran, Zombies a fost excelent, insa multiplayerul e praf...Joc pe PS3 si nu exista zi in care sa nu primesc "Connection Interrupted", dupa care sa se termine meciul, iar eu sa nu primesc nici macar un punct desi eram aproape de killstreak-ul Chopper Gunner...Probabil ca pt PC e mai bun decat pt. PS3, insa pt. PC e mai bun CoD 4...

Link to comment
Share on other sites

Am majoritatea seriilor CoD: CoD 2; CoD2MW; CoD4MW; CoD Black Ups, dar cer ma resusit mi se pare CoD4MW si e si cel mai populat. Jocul este destul de frumusel si reusit.

Link to comment
Share on other sites

Primul DLC al jocului vine si pe PC in Martie 2011.

 

 

"Activision a dezvăluit că DLC-ul First Strike pentru first-person shooter-ul militar Call of Duty: Black Ops va fi disponibil în curând şi pentru PC. Acesta a fost deja lansat pe Xbox360 (1 Februarie 2011) şi PS3 (3 Martie 2011).

First Strike va oferi 5 hărţi noi - Berlin Wall, Discovery, Kowloon, Stadium şi Ascension, cea din urmă fiind disponibilă doar pentru modul Zombie."

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.