Jump to content

Call Of Duty Black Ops


LEXtherealone
 Share

Recommended Posts

Call Of Duty Black Ops , poate cativa ati aflat deja de noul CoD (Call Of Duty) , poate ca alti acum ati aflat , dar Black Ops v-a fi lansat pe data de 9.11.2010 , nu mai este deloc mult . Am cumparat Level`ul de luna asta si sunt vreo 2-3 pagini in care ne este desrcis jocul , voi cita cateva propozitii : "Cum despre povestea jocului sunt prea putine de spus in momentul de fata , ma voi concentra mai mult asupra multiplayeru`lui si a evolutiei personajului.

Marele succes al sistemului de evolutie a personajului in multiplayer din CoD2 i-a determinat pe cei din bransa sa acorde o mai mare atentie acestui detaliu important." Asadar ne`a fost promis un multiplayer mult mai intrigant decat cel de la MW2 , sa fie asa ? . Totusi in revista am vazut niste imagini care par foarte interesante si imi comfirma faptul ca si singleplayer`ul va fi mai fain. Totusi pe mine m-a enervat foarte tare faptul ca Call Of Duty Modern Warfare 2 are singleplayer foarte scurt.

 

 

Call of Duty Black Ops Fascineaza Presa!!

 

 

 

 

 

 

Activision a prezentat presei acum vreo două zile două misiuni din Call of Duty: Black Ops. Jurnaliștii nu au putut juca jocul, așa că scriu și ei ce au văzut, săracii. Iaca, scriem și noi ce scriu ei că au văzut:

 

Prima misiune se numește WMD și se desfășoară undeva în munți (probabil Urali), unde rușii au construit un laborator în care făuresc arme nucleare. Misiunea începe în Statele Unite, unde te afli în carlinga unui avion Blackbird. Faci câteva manevre de pilot meseriaș, după care treci în postura unui șef care își conduce squad-ul străduindu-se să nu-i rezolve întâlniri amoroase cu patrulele comuniste. Te saturi iute de postura asta călduță, așa că treci în pielea unuia dintre cei patru băieți și începi munca de infiltrare în laboratorul rușilor. Discret și eficace, scoți din peisaj câteva santinele cu ajutorul arbaletei, după care cobori pe coardă și intri prin fereastră a la Vin Diesel împroșcând plumbi în toată lumea. Bagi material serios în încăpere, după care scapi in extremis de tirul advers și te arunci în hău. Da, parașuta ți se deschide, semn că îți poți face un examen de conștiință în urma celor petrecute…

 

Convertirea la monahism poate să mai aștepte, căci intri în cea de-a doua misiune, ce se petrece în Vietnam. Slaughterhouse pe numele ei, misiunea începe noaptea, la bordul unui elicopter Huey ce survolează orașul Hue, sub corul de Huooo aruncate de suporterii care se aud la televizorul vecinului. Evident, elicopterul e doborât, tu supraviețuiești miraculos și îți vine ideea nasoală de a masacra zeci de gălbejiți care-și urlă convingerile comuniste din toți rărunchii… Sau cer ajutor? Păi, eu de unde să știu? Ce, am făcut cursuri de vietnameză la orele de pregătire pentru apărarea patriei?! Aaașa, nu mai suporți situația, limba, etnografia și folclorul ălora, așa că scoți grăbit shotgun-ul și îți faci numărul de universal soldier. Tragi în tot ce respiră și, dacă ești atins, te duci să faci un căcuț în spatele unei cutii în momentul când ecranul se umple de magiun.

 

Toată lumea crede că noul Call of Duty va fi la înălțimea celor două Modern Warfare apărute până acum și suntem anunțați că echipa de la Treyarch și-a triplat volumul, numărând acum 250 de angajați. Dacă sunteți curioși de impresiile jurnaliștilor totali prezenți la sublimul eveniment, aveți mai jos câteva link-uri: Gamespot, IGN, GiantBomb, Joystiq, Kotaku, We Play CoD, Shacknews, VG247, Gametrailers sau Bashandslash (care-s cei mai simpatici dintre toți)

 

ScreenShots:

61776183247045583328.jpg

 

32717175266753591832.png

 

13362451173087132225.jpg

 

 

Si un Video:

 

 

 

Asta este tot ce am putut gasi , astept pareriile voastre !!

Edited by MrLEX
Link to comment
Share on other sites

Astazi 12.11 Call Of Duty Black Ops , poate fi descarcat de FileList , multumesc pentru commenturi

De curand am aflat o veste destul de nasoala , petntru mine , singleplayer`ul are doar 15 misiuni....totusi sursa mea sper sa nu aiba dreptate :)) , inca astept sa se descarce jocul.

Edited by BiS LEX
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.