Jump to content
Sign in to follow this  
Madalin AM

Review - El Camino: un film Breaking Bad (2019)

Recommended Posts

  • Numele filmului /serialului: El Camino: un film Breaking Bad
  • Anul apariției: 2019
  • Trailer (link): 
  • Platforma / site-ul pe care ai vizionat filmul / serialul (poate fi link direct către film sau doar link cu site cu 'home'): Netflix
  • Părerea personală despre film / serial (minim 50 cuvinte): pentru cei ce nu știu, Breaking Bad este un serial legat de un profesor de chimie dintr-un liceu ce ajunge să prepare cea mai bună și valoroasa metamfetamină din lume cu un fost elev. Serialul este unul complet și merită văzut. De asemenea, filmul este bazat pe viața de după ultimul episod din ultimul sezon când doar Jesse rămâne în viață și este cautat de poliția din toată lumea. La început, lucrurile par poate complicate, dar după, la final, vă veți da seama ce a vrut să facă cu exactitate Jesse și de ce. Întâi vedeți serialul și după filmul, merită.
  • Notă acordată: 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut atat BB cat si filmul, ce pot sa spun.. din punctul meu de vedere, filmul a fost facut pentru fanii BB, pentru ca l-am vazut cu o prietena, care nu a avut nici o tangenta cu Breaking Bad, si nu a uimit-o, insa pe mine m-a captivat deoarece eram curios ce se intampla, ea nu avea curiozitatea asta. Sfat: Mai intai terminati serialul, altfel poate veti ajunge dezamagiti de film, dar atentie, filmul este unul extrem de bun, n-am nici un repros la adresa scenaristilor/regizorilor, foarte bun. 9.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.