Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TOP 5 cele mai bune telefoane din 2019. Premium, high-end, mid-range şi „flagship killers”


Madalin
 Share

Recommended Posts

iqJX7yW.jpg

 

Anul 2019 s-a dovedit ai fi un an foarte interesant pentru piaţa de smartphone-uri, oferindu-ne dispozitive excelente de la majoritatea companiilor importante din piaţă. Privind în urmă, foarte puţine dispozitive au fost cu adevărat „slabe”, iar majoritatea celor pe care le-am testat noi au fost aproape universal „foarte bune”, indiferent de segmentul de piaţă pe care l-am vizat. Am realizat o listă cu cele mai bune cinci dispozitive mobile din categoriile premium, high-end, mid-range şi „flagship killers”, pe baza experienţei noastre.

 

Desigur, există dispozitive care ar merita să fie pe aceste liste, dar pe care nu le-am testat nici măcar câteva minute, aşa că am decis să omitem dispozitivele pe care nu le-am avut la test, sau pe care nu le-am văzut măcar la un eveniment de prezentare şi lansare.

 

TOP 5 cele mai bune telefoane premium în 2019

 

1. Samsung Galaxy Note10+

 

 

Samsung a reuşit şi în 2019 să creeze probabil „cel mai bun smartphone de pe piaţă”. Galaxy Note10+ (review) s-a bucurat de un hardware excelent construit, software îmbunătăţit şi mai nou chiar update-uri relativ rapide la următoarea variantă de Android. Acesta este singurul telefon de pe piaţă din gama „premium” echipat cu un stylus, fiind alegerea multor utilizatori din acest motiv. Din păcate, tranziţia la un ecran perforat a seriei Galaxy Note10 a venit şi cu eliminarea jack-ului pentru căşti.

 

2. iPhone 11 Pro Max

 

 

După o lansare dezamăgitoare în 2018, cu seria XS/XR care nu s-a bucurat de un succes foarte mare în piaţă, Apple a revenit în 2019 cu trei dispozitive foarte bine construite, care reprezentau uprade-uri semnificative faţă de generaţiile precedente. Dintre toate, iPhone 11 Pro Max este de departe cel mai bun model al seriei, fiind echipat cu tot hardware-ul premium disponibil în gama Apple: trei camere foto pe spate, baterie mare, procesor foarte puternic şi un ecran OLED de rezoluţie înaltă, cât şi materiale de construcţie foarte bune (oţel şi sticlă mată). Chiar dacă design-ul nu s-a schimbat foarte mult, performanţa foto şi procesorul A13 Bionic reprezintă un avans mare pentru telefoanele Apple

 

3. Samsung Galaxy S10+

 

 

Galaxy S10+ (review) a fost lansat la începutul anului, însă acesta rămâne chiar şi acum unul dintre cele mai bune telefoane de pe piaţă. Acesta nu numai că este acum mult mai ieftin decât un Galaxy Note10+, dar oferă performanţă similară şi chiar şi un jack pentru căşti. Ce nu are în comparaţie cu Note10+ este o cameră 3D TOF şi un stylus. De asemenea, autonomia ar putea fi puţin mai mică, din cauza procesorului pe 8nm, faţă de cel pe 7nm de pe modelul mai nou. Unii utilizatori ar putea spune că şi decupajul mai mare în ecran ar putea fi un dezavantaj.

 

4. Huawei P30 Pro

 

 

Ultimul flagship Huawei bazat pe Android echipat cu servicii Google este de asemenea unul dintre cele mai bune telefoane din 2019. P30 Pro (review) încă are una dintre cele mai bune camere de pe telefoane, însă este şi unul dintre flagship-urile cu cea mai bună autonomie şi cea mai rapidă încărcare. Display-ul nu este la fel de performant precum cel de pe Samsung sau Apple, însă se apropie foarte mult, iar Huawei deja a actualizat acest model la EMUI 10 cu Android 10. Singurul dezavantaj real ar fi cardul Nano Memory proprietar, în locul unui microSD proprietar. Nici acest model nu are jack pentru căşti.

 

5. ASUS ROG Phone II

 

ROG Phone II (review) de la ASUS este probabil telefonul cel mai bine echipat de anul acesta. OK, nu are încărcare wireless, rezistenţă la apă sau un stylus, precum celelalte dispozitive, însă compensează prin alte caracteristici. De exemplu, are o baterie de 6.000 mAh, care asigură două zile de utilizare. Are un display OLED de 120 Hz de calitate foarte bună, are o gamă vastă de accesorii dedicate pentru jocuri video, dar şi difuzoare stereo foarte puternice. Pe lângă toate acestea, ROG Phone 2 are jack de căşti, slot microSD pe lângă stocare foarte generoasă, un sistem de răcire performant şi compatibilitate cu peste 100 de jocuri pentru ecranul la 120 Hz. Acesta este probabil singurul telefon de gaming care cu adevărat „contează”.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.