Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

UFC 246 - Conor McGregor vs Donald Cerrone


SolDaT.
 Share

Conor McGregor vs Donald Cerrone  

1 member has voted

  1. 1. Cine credeti ca va castiga?

    • Conor McGregor
    • Donald Cerrone
      0

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 01/18/20 at 08:00 AM

Recommended Posts

Imagini pentru conor mcgregor vs donald cerrone fight date

Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, se pregătește de revenirea în octagon și se va lupta pe 18 ianuarie(Ora 05:00ET adica 00:00 Romania) cu americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246. 

 

Pentru a lupta din nou, McGregor va primi cea mai mare bursă din cariera de luptător: 4,5 milioane de euro.  Pe lângă această sumă, McGregor va mai primi o parte din încasările din drepturile TV, anunță Daily Mail. 

 

Suma este considerabil mai mare față de cea primită pentru luptele cu Nurmagomedov și Eddie Alvarez. Atunci, irlandezul a luat 2,7 milioane de euro. Acesta va fi primul meci al lui McGregor după înfrângerea din octombrie 2018 cu Khabib Nurmagomedov.  

 

INTERES URIAȘ PENTRU MECI 
Meicul dintre Conor McGregor și Donald Cerrone va avea loc în Las Vegas, în T-Mobile Arena. Fanii așteaptă partida cu nerăbdare, iar Dana White, șeful UFC, a confirmat că s-au toate biletele, suma strânsă fiind de 9 milioane de euro.

McGregor, unul dintre cei mai controversați luptători de MMA, are 21 de victorii și 4 înfrângeri în carieră. De partea cealaltă, Cerrone are 36 de victorii și 13 infrângeri.

 

Puteti vota cine credeti ca va castiga mai sus, eu cred ca Conor McGregor.

#THENOTORIOUSTEAM

 Pentru bilete si pretul lor: AICI (pentru aia bogati, daca vreti sa imi luati si mie un bilet va raman dator :)) )

      Lupta are loc pe data de Sambata, 18 Ianuarie la ora 05:00ET adica 00:00 ora Romaniei. 

 

Sursa: https://www.gsp.ro/sporturi/altele/conor-mcgregor-revine-in-ufc-va-incasa-o-bursa-uriasa-pentru-meciul-cu-donald-cerrone-587379.html

Edited by HQ Serban
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.