Jump to content

Supercupa Spaniei din 2019-2020


TLG NoStresS
 Share

Recommended Posts

      Supercupa Spaniei din 2019-2020 a fost cea de-a 36-a ediție a Super Cup-ului spaniol, o competiție anuală de fotbal pentru cluburile din sistemul ligii spaniole de fotbal care au avut succes în competițiile sale majore din sezonul precedent.

    În februarie 2019, s-a anunțat că competiția va fi schimbată dintr-un format format din două echipe în patru echipe, ceea ce ar include o etapă semifinală. Etapa semifinală s-a jucat pe 8 și 9 ianuarie 2020, iar finala a avut loc pe 12 ianuarie; nu a existat niciun joc pe locul trei.

    Finala a fost contestată între Real Madrid și Atlético Madrid și a fost câștigată de Real Madrid 4-1 la penalty-uri, după o remiză de 0-0 după prelungiri, pentru a câștiga cel de-al 11-lea titlu de Supercopa din Spania.

    Pentru a ajunge in finale Real Madrid a castigat Valencia, unde a si castigat cu 3-1, marcand pentru Real Madrid Toni Kroos, Isco si Modric. Iar Ateltico a fost nevoite sa invinga Barcelona pentru a ajunge in finala, acestia au triumfat in fata catalanilor cu scorul de 3-2, Koke, Morata si Correa au marcat fiecare cate un gol pentru victorie.

 

                                                   16c6d02632979cca22dcc5a38124c1ceo2.jpg

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.