Jump to content

The Outer Worlds


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

        Părţi Bune                                                                                       Părţi Rele

         

sistem de abilitati bine gândit

poveste complexă care te pune pe gânduri

personaje bine realizate

sistem de luptă simplist

mici probleme de balansare a nivelului de dificultate

realizare tehnică uşor ponosită

 

 

Outer principal se trezeşte din hibernare pe o navă de colonişti, naufragiată în călătoria pe care o efectua către Halcyon, cea mai îndepărtată colonie umWorlds este un RPG first person foarte asemănător cu recentele titluri ale seriei Fallout, acţiunea nefiind însă plasată pe Pământ de această dată. Eroul ană faţă de planeta Pământ, aflată la marginea galaxiei. Jucătorul nimereşte astfel în mijlocul unei conspiraţii ce ameninţă soarta coloniei Halcyon, alegerile acestuia urmând să dicteze modul în care povestea se va desfăşura.

 
 

The Outer Worlds

 

 

 

Pe lângă elementele de bază ale unui RPG, cum ar fi explorarea, dialogurile extinse cu celelalte personaje, ba chiar recrutarea unora dintre acestea în propria echipă, cei de la Obsidian Entertainment pun accentul şi pe ideea că personajele create de jucători pot avea şi defecte. Astfel, jocul monitorizează progresul eroului, precum şi modul de abordare a jucătorului şi deduce lucrurile le care acesta se pricepe şi cele la care trebuie sa mai progreseze. În funcţie de aceste informaţii, jocul îi atribuie eroului defecte (fobii de anumite creaturi, spre exemplu), dar şi abilităţi speciale suplimentare.

The Outer Worlds este disponibil acum, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Epic Games Store şi Windows Store). O versiune pentru Nintendo Switch a fost de asemenea confirmată.

go4it.ro

 
Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.