Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Se presupune că agentul Martin Schoots a aterizat la Milano pentru a asigura trecerea lui Christian Eriksen de la Tottenham la Inter.


TLG NoStresS
 Share

Recommended Posts

      Se presupune că agentul Martin Schoots a aterizat la Milano pentru a se asigura că trecerea lui Christian Eriksen de la Tottenham la Inter va fi finalizată. Mijlocașul danez a negociat cu jurnalistul Nerazzurri și La Gazzetta dello Sport, Nicolò Schira, relatează că Eriksen a fost de acord să semneze un acord până în iunie 2024.

 

      Regizorul Inter Piero Ausilio a călătorit ieri în Anglia, dar a dezvăluit „nicio evoluție” la întoarcerea în Italia. Acum Schira scrie că Schoots a ajuns pentru a ajuta la accelerarea negocierilor dintre Spurs și Inter pentru a face posibil un transfer imediat pentru internaționalul Danemarcei. Discuțiile s-au oprit din cauza unei cereri de 20 de milioane de euro a Spurs, în timp ce Inter speră să îi asigure jucătorului 15 milioane de euro, întrucât contractul lui Eriksen va expira la sfârșitul sezonului curent. 

 

     Christian Dannemann Eriksen. A debutat pentru echipa națională a Danemarcei în martie 2010 și a fost cel mai tânăr jucător al Cupei Mondiale FIFA 2010 din Africa de Sud. Acesta este nescaut pe 14 Febraurie 1992, nascut in Middelfart, Danemarca. Aceasta a avut doar 2 echipe in cariera sa, Ajax si acutal Tottenham, si in viitoar se spune ca Inter.

 

                                                                                                                                             EriksenTottenham2016(cropped)_2.jpg

 

 

 

  Sursa --  Sursa

Edited by oC NoStresS
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.