Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Alexandru Chipciu, primă de instalare fabuloasă la semnarea contractului cu CFR Cluj


Wizzle
 Share

Recommended Posts

1-alex-chipciu-1024x577.jpg

 

 

După mai multe zile de negocieri, Alexandru Chipciu s-a înțeles cu CFR. Sursele Prosport spun că înțelegerea s-a perfectat în jurul amiezii și fotbalistul va ajunge astăzi în Spania, la Oliva Nova, acolo unde va intra în programul echipei. Este vorba despre un transfer definitiv, iar contractul va avea o durată de 3 ani. Fostul mijlocaș al lui Anderlecht va fi plătit „regește” la CFR. Practic, Chipciu se poate lăuda cu faptul că nu câștigă nimeni mai mulți bani ca el în Liga 1.

 

Primă de instalare de 100.000 de euro

Internaționalul român va primi 100.000 de euro la semnătură și va încasa lunar 20.000 de euro. În plus, Chipciu va avea bonusuri pentru câștigarea campionatului și pentru accesul în grupele Champions League sau Europa League. În total, Chipciu ar putea ajunge la 1 milion de euro, în cei trei ani pe care îi va petrece la clubul din Gruia.

 

Și Liviu Ciobotariu va semna astăzi angajamentul cu echipa din Gruia. În cazul său este vorba de un contract de 5000 de euro pe lună, dar această sumă crește în fiecare an pentru internaționalul de tineret.

 

 

 

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/alexandru-chipciu-prima-de-instalare-fabuloasa-la-semnarea-contractului-cu-cfr-cluj-va-fi-cel-mai-bine-platit-fotbalist-din-romania-18965818

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.