Jump to content

Top 5 jocuri 2019


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

THE WALKING DEAD: EPISODE 3 – PC, PS4, Xbox One – 15 ianuarie

   Telltale Games este studioul care ne-a adus jocuri care au schimbat industria. Au început cu jocuri precum CSI și Sam & Max Save the World ca apoi să se extindă în francize precum Tales of Monkey Island, The Walking Dead, Game of Thones, Batman sau Minecraft.

   Îmi place foarte mult genul de joc pe care l-au adus în mainstream și mi-au plăcut foarte mult The Walking Dead și The Wolf Among Us. Sezonul doi din The Wolf Among Us a fost anulat, dar The Waking Dead continuă și sper să fie la fel de bun ca și celălalte episoade din serie.

 

 

THE OUTER WORLDS – PC, PS4, Xbox One – nu există dată de lansare certă

   Fallout 76 a fost un eșec și dacă ești ca mine și abia aștepți o nouă aventură într-un RPG open world atunci noul IP de la Obsidian ar trebui să îți surâdă. Jocul se anunță a fi un RPG cu aromă de SF cu mai multe facțiuni, alegeri grele și cu o poveste cu o doză bună de umor.

 

MORTAL KOMBAT 11- PC, PS4, Xbox One, Switch – 23 aprilie

   Cel mai recent joc din seria a fost lansat în 2016 cu Mortal Kombat XL (o relansare a Mortal Kombat X, defapt). Așa că dacă ești nerăbdător să-ți vezi personajele favorite din nou în acțiune atunci vei fi fericit cu Mortal Kombat 11 care se anunță a fi violent și foarte arătos din punct de vedere grafic. Mai multe detalii vom afla pe 17 ianuarie.

 

IN THE VALLEY OF GODS – PC – nu există dată de lansare certă

   Firewatch a fost un joc excelent (dacă nu l-ai jucat atunci îți recomand să faci asta chiar acum) și sunt foarte încântat că dezvoltatorul Campo Santo lucrează la un nou joc. In the Valley of Gods se anunță a fi un joc mai dinamic a cărui acțiune este setată într-o vale din deșertul egiptean. Aștept cu interes.

 

THE OCCUPATION – PC, PS4, Xbox One – 5 februarie

   Prezența The Occupation în acest articol este subiectivă, recunosc. Jocul este un sim de storytelling în care tu intri în pielea unui reporter care caută adevărul din spatele unei explozii. Pare ca un thiller ce aduce cu filmele All the Presidents Men sau cu The Manchurian Candidate. Sper să ca misterul să merite să fie dezvăluit.

sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.