Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tura de E-Bike in ianuarie, pe traseul BikeXpert Alpine Challenge


Madalin
 Share

Recommended Posts

 

Pentru că iarna aceasta seamănă mai degrabă a toamnă, iar luna ianuarie a adus temperaturi de octombrie, prietenii de la BikeXpert Racing Team au organizat, în al doilea weekend al anului, o tură pe E-bikes pe traseul de la BikeXpert Alpine Challenge. Mai exact, pe partea superioară, în zona Hanul Leaota – Vf Românescu – retur.

Noi am mai vizitat meleagurile de lângă Pucioasa, acum 2 ani, când ne-am dat pe traseul scurt de concurs, la o săptămâna după eveniment. Va recomandăm și vouă, traseul este genial! Puteți afla mai multe despre acea aventură aici.

 

Bicicletele folosite duminică, oferite de BikeXpert Shop, au fost niște CUBE ACID HYBRID ONE 400 și căteva CUBE STEREO HYBRID, diverse modele, cu care am urcat până în golul alpin.

 

Inițial, eram putim temători de starea traseului și de posibilitatea de a urca cu bicicletele electrice, mult mai grele că unele normale, până pe vârf. Însă, de îndată ce am ieșit de pe drumul forestier și am început urcarea spre cabană Leaota, am fost impresionați de cât de ușor poți dovedi până și pantele dificile cu o bicicletă electrică, dar am rămas și uimiți de cât de cald a era. Traseul se prezența în condiții chiar mai bune decât vara. Prin pădure, la soare, ne-am bucurat de 11 grade Celsius, coborând spre o minimă de -4 pe vârf.

 

Toate peisajele, urcările, coborarile, dar și câteva detalii tenice despre biciclete, le aveți în video.

 

Enjoy!

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.