Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noua Dacia Sandero, primele imagini. Ar putea avea un motor dezvoltat cu Daimler


Dark Night
 Share

Recommended Posts

ndsandero3-e1579176164459.jpg

 

Dacia se pregătește să lanseze noul model de Sandero. Fotografii-spion au apărut în Spania, unde se pare că modelul este testat.

 

Reporterii de la carscoops.com au publicat recent imagini cu modelul de Dacia Sandero în huse de camuflaj, care protejează secretele de design ale noii mașini. Fotografiile surprinse în Spania nu trădează prea mult din detaliile noului Sandero, dar lasă să se vadă proporțiile mașinii, destul de apropriate de cele actuale.

 

 

Se pare că noul Sandero va fi construit pe platforma CMF-B a Alianței Renault – Nissan. Platforma stă la baza generației a V-a Renault Clio, generației a II-a Renault Captur și a noului Nissan Juke și va îmbunătăți semnificativ manevrabilitatea și siguranța. Evoluția va fi una majoră pentru modelul românesc, deoarece acesta este construit în prezent pe o platformă derivată din modelul Renault Clio, lansat în 1998 și dezvoltat începând din 1996.

 

Mașina va avea dimeniuni ușor mărite, în comparație cu actuala generație care a intrat în producție în 2007. Platforma pe care va fi construită noua Dacia Sandero este compatibilă cu o mare varietate de motoare de la Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi. O noutate ar putea reprezenta adăugarea motorizării de 1,3 litri, co-dezvoltată cu Daimler și preluată pe mai multe modele Renault și Mercedes-Benz, în varianta de 128 CP / 96 kW. Sandero 2021 ar putea fi primul model hibrid al celor de la Dacia, care au anunțat planuri în această direcție în anii care urmează. Șeful Renault pentru Europa, Philippe Buros, a dezvăluit că în următorii 2-3 ani Dacia va construi mașini electrice.

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AT DarkNight said:

O noutate ar putea reprezenta adăugarea motorizării de 1,3 litri, co-dezvoltată cu Daimler și preluată pe mai multe modele Renault și Mercedes-Benz, în varianta de 128 CP / 96 kW. Sandero 2021 ar putea fi primul model hibrid al celor de la Dacia, care au anunțat planuri în această direcție în anii care urmează. Șeful Renault pentru Europa, Philippe Buros, a dezvăluit că în următorii 2-3 ani Dacia va construi mașini electrice.

@Madalin AM

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.