Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Se face National Treasure 3, anunță Disney și Jerry Bruckheimer


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

734697l-640x400-b-985f570b.jpg

 

Franciza National Treasure, cu Nicholas Cage în rolul unui arheolog amator pe nume Franklin Gates, a adus rezultate bune pentru Disney

Disney și Jerry Bruckheimer continuă cu cel de-al treilea film Comoara națională. Scenaristul Bad Boys for Life, Chris Bremner, a fost cooptat pentru a semna scenariul sequel-ului. Bremner a scris, de asemenea, și al patrulea Bad Boys, cu Sony și Bruckheimer ca producători. 

 

Franciza National Treasure, cu Nicholas Cage în rolul unui arheolog amator pe nume Franklin Gates, a adus rezultate bune pentru Disney cu încasări globale de 347 milioane de dolari pentru originalul din 2004 și de 457 milioane de dolari pentru National Treasure: Book of Secrets din 2007. Primul film a fost despre găsirea unei hărți a unei comori care vine încă din vremurile Declarației de Independență a Statelor Unite. Continuarea era despre paginile lipsă din jurnalul lui John Wilkes Booth.

Jon Turtletaub a semnat regia ambelor filme, în care jucau Justin Bartha, Diane Kruger, Harvey Keitel, Armando Riesco și Jon Voight.

 

Bob Iger de la Disney a vorbit despre perspectivele pentru National Treasure 3 la întâlnirea anuală a acționarilor din 2016 și din 2019. „Știm că Jerry Bruckheimer, care a produs National Treasure 1 și 2, ar dori să facă un al treilea film și știm că discuțiile despre film s-au derulat, probabil încă din 2016, cu studioul nostru, însă nu știm deocamdată dacă acest film  a primit undă verde”, declara Iger anul trecut.

 

Au discutat despre un număr de posibilități diverse atât din punct de vedere creativ cât și din punctul de vedere al timingului și nu au deocamdată nimic de anunțat, deși am vorbit nu de mult timp cu dl. Bruckheimer și știu că pasiunea lui pentru această serie de filme rămâne puternică”, declara Iger. „Și nouă ne plac aceste două filme, însă nu am ajuns încă la o concluzie”, mai spunea Iger în trecut.

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.