Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Consiliul UE a adoptat concluzii privind diplomaţia în domeniul climei


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

image.jpeg.b96f2eab8d22b578bde31dc3e56285f6.jpeg

 

Miniştrii de externe au discutat despre diplomaţia în domeniul climei şi au reafirmat faptul că pentru Uniunea Europeană acţiunile climatice ocupă o poziţie centrală la nivel politic. În urma discuţiei, Consiliul a adoptat concluzii privind diplomaţia în domeniul climei. Acesta este un semn clar că, în 2020, clima va constitui una dintre priorităţile politicii externe a UE.

 

În concluziile sale, Consiliul reaminteşte faptul că schimbările climatice reprezintă o ameninţare existenţială pentru umanitate şi biodiversitate în toate şările şi regiunile şi necesită un răspuns colectiv urgent. Din acest motiv, poziţia de lider a UE, prin puterea exemplului, este esenţială pentru creşterea nivelului de ambiţie în materie de climă la nivel mondial.

 

www.lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.