Jump to content

Prețuri pentru noua generație Renault Zoe în România: modelul electric pornește de la 30.350 de euro


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Prețuri pentru noua generație Renault Zoe în România: modelul electric pornește de la 30.350 de euro - Poza 1

 

După prezentarea din vara anului trecut, a venit momentul ca Renault să deschidă comenzile și să anunțe lista de prețuri pentru noua generație Zoe în România. 

 

Cea mai accesibilă versiune pregătită de constructorul francez este echipată cu motorul de 110 cai putere și o baterie de 40 kWh, în echiparea Life. Prețul de pornire pentru această variantă este de 30.350 de euro. 

Versiunea de top mizează pe noul motor de 100 kW (135 CP), cu numele R135, are o autonomie de până la 395 de kilometri (regim WLTP) și un preț ce pleacă de la 33.250 de euro. 

Noul model va fi disponibil cu trei versiuni de echipare: Life, Zen şi Intens. Din punct de vedere tehnic, citadina electrică vine acum cu o baterie de 52 kWh și cu posibilitatea de încărcare cu curent continuu (DC) la stații de până la 50 kW. 

 

Versiunea de bază va fi echipată, printre altele, cu următoarele: ecran de 10 inch, Easy Link, E-Shifter cu modul de rulare "B mode", care permite șoferului să conducă cu o singură pedală, frână de parcare automată cu funcția Auto Hold, cardul de pornire de tip hands free, faruri Full LED și lumini de zi LED.

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.