Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mopar pregătește o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Chicago


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Mopar pregătește o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Chicago - Poza 1

 

Mopar va expune o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler în cadrul Salonului Auto de la Chicago. Pentru a îndulci așteptarea fanilor, oficialii companiei au publicat și o imagine teaser.

Salonul Auto de la Chicago își deschide porțile în 7 februarie, iar oficialii Mopar au publicat o imagine teaser care anunță lansarea unui Jeep Wrangler cu totul și cu totul special.

 

Ediția specială Jeep Wrangler pregătită de Mopar va miza pe jante cu un design nou, anvelope gândite pentru off-road, un plafon vopsit în negru, în timp ce portierele convenționale au fost înlocuite cu unele tubulare. Pentru moment, reprezentanții Mopar nu vin și cu alte informații referitoare la modificările pregătite.

Conform reprezentanților Mopar, în acest moment, compania oferă peste 200 de accesorii Jeep Performance Parts gândite special pentru iubitorii de off-road. Pe lista accesoriilor, fanii vor găsi protecții suplimentare sau suspensii și axe dezvoltate special pentru ieșirile în teren accidentat.

 

În ultimele săptămâni, fanii Wrangler au făcut cunoștință și cu alte ediții speciale dezvoltate de Jeep. Producătorul american a introdus în configuratorul destinat pieței de peste Ocean noile Wrangler Rubicon Recon și Wrangler North Edition.

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.