Jump to content

Mercedes vrea mai mulți hibrizi pentru divizia AMG: “Clienții au devenit mai deschiși la hibrizi și mașini electrice în ultimele 12-18 luni”


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Mercedes vrea mai mulți hibrizi pentru divizia AMG: “Clienții au devenit mai deschiși la hibrizi și mașini electrice în ultimele 12-18 luni” - Poza 1

 

Mercedes-Benz ia în calcul să lanseze mai mulți hibrizi în cadrul diviziei de performanță AMG, pe fondul unei “schimbări de mentalitate” a clienților cu privire la electrificare.

Lansarea modelelor cu propulsie de tip plug-in hybrid a fost primită cu brațele deschise de clienții de flote Mercedes, după cum susține directorul de vânzări al companiei, Britta Seeger.

 

Potrivit acesteia, și clienții persoane fizice sunt tot mai dispuși să facă tranziția către alternativele la diesel și benzină.

În ultimele 12-18 luni, am observat o schimbare de mentalitate și clienții au devenit tot mai deschiși către hibrizi și mașini electrice. Văd un potențial de creștere pentru AMG, atât cu modele tradiționale, cât și cu versiuni electrificate precum viitorul GT 4-Door Coupe Hybrid,” a declarat Seeger.

În acest context, Mercedes se gândește să lanseze mai mulți hibrizi în cadrul diviziei de performanță AMG. Amintită mai sus, versiunea plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) ar urma să intre în producția de serie spre finalul anului 2020, iar sistemul plug-in hybrid pregătit de nemți va avea la bază motorul V8 de 4.0 litri.

În aceste condiții, viitorul PHEV dezvoltat de Mercedes-AMG va avea suficiente resurse pentru a concura cu actualul Porsche Panamera S E-Hybrid.

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Motorul de V8 sună ca o provocare pentru Mercedes, mă aşteptam să pună bază pe divizia AMG, mai au de lucrat oricum până să concureze cu Porsche Panamera, abia aştept să văd rezultatele :)

Edited by South Merisor
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.