Jump to content

Șeful VW, despre “cursa” cu Tesla: “Ei sunt lideri, dar sunt convins că putem ținem pasul și să-i depășim la un moment dat”


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Șeful VW, despre “cursa” cu Tesla: “Ei sunt lideri, dar sunt convins că putem ținem pasul și să-i depășim la un moment dat” - Poza 1

 

Volkswagen a pornit în “cursa de urmărire” a celor de la Tesla, potrivit unei declarații a șefului grupului german cu privire la dezvoltarea mașinilor electrice. “Ei sunt lideri, dar sunt convins că putem ținem pasul cu Tesla și să-i depășim la un moment dat,” a spus Herbert Diess.

CEO-ul Volkswagen continuă seria declarațiilor în care compară grupul german cu americanii de la Tesla.

 

Într-un interviu acordat la Davos, în cadrul Forumului Economic Mondial, Herbert Diess a vorbit despre dezvoltarea și lansarea de mașini electrice, un capitol la care a admis că Tesla este lider, însă fără să-și piardă optimismul.

“Este o cursă deschisă. Suntem optimiști că putem ține pasul cu Tesla și, la un moment dat, probabil că îi vom depăși,” a spus Diess.

Anul trecut, șeful Volkswagen a declarat că Tesla nu mai este un producător de nișă și că a devenit un competitor pe care grupul german îl ia "foarte în serios”.

 

În plus, Diess mai spusese că Tesla trebuie admirată pentru inovațiile aduse și pentru rapiditatea cu care a devenit un reper al industriei.

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Tesla nu o să rămână lider mult timp, îmi place să văd concurenţă şi alte mărci ce pot mai mult, să fie ambiţionate, vreau să văd renumitul Golf, ce îl consider peste multe alte modele de autoturisme de la mărci celebre, că depăşeşte Tesla, dacă Volkswagen o ţine tot aşa, o să vedem curând asta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.