Jump to content

Bug Farmer - Bani prea puțini


uS DeviL

Recommended Posts

Nick-ul tau: DeviL
Server: RPG 1
Descrierea bugului: Plata la farmer este destul de ciudată. Înainte să iau job boost îmi dădea 12k, apoi mi-a dat 9k, iar după ce am luat ieri job boost din nou, îmi dă astăzi iar 10k, iar altora 13k. Ținând cont că am și acel boost de level 140+ (sau cât e), nu ar trebui să iau atât de puțin, ținând cont că înainte luam 12k+.
Screenshot(s):

 

https://imgur.com/a/4MaJ6lB

Link to comment
Share on other sites

Mi-au mai semnalat și alți jucători astfel de „buguri” pentru că nu știau cum se face plata la job. Plățile, bonusurile și tot ce ține de ele sunt făcute de KillerFish pe care l-am rugat personal de cel puțin 4 ori până acum să reverifice codul și mereu răspunsul era același pentru fiecare caz raportat de jucător: plățile sunt oferite cât se poate de corect dar jucătorul nu înțelege procentajele de plată.

 

Toate bonusurile care există se oferă din plata de bază a jobului. Deci daca plata de bază e de 10$, bonus 1 o să fie x% din 10$, bonus 2 o să fie y% din 10$ și așa mai departe. La final se face suma tuturor celor necesare. Nu vreau să-l mai stresez pe scripter să verifice din nou un lucru pe care l-a tot reverificat și a văzut că e ok ca să lămurim de fiecare dată jucătorul că plata e corectă și cum se face. Plata poate să difere în funcție de ce boosturi sunt active (de nivel, de maraton, de job of the day, de știu eu ce altceva), de skill și alte lucruri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.