Jump to content

Reasezarea controlata a structurilor politico-economice mafiote


Guest Franklinn
 Share

Recommended Posts

Guest Franklinn

Dupa 1989, scapati de Ceausescu, securicomunistii romani au transformat dictatura in uzurpatura si au cautat politica externa care sa le permita raminerea la putere. Le devenise evidenta greseala de a contraria puterile exterioare potential periculoase. Stiau ca nu vor rezista decind aservind tara intereselor din exterior, impartind prada- pentru a evita pierderea puterii si privilegiilor. Analiza spectrului socio-politic : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=501

 

Au combinat creator mijloacele pentru conservarea puterii. Deschidere comerciala pagubitoare, vinzarea pe nimic a activelor (pregatita prin dereglarea fatala a economiei si devalorizarea monedei), contractare de mari imprumuturi (destinate risipei si deturnarii), participare simbolica la razboie de agresiune etc. Aliniindu-se la comanda externa care nu punea in discutie raminerea la putere a Retelei, regimul "de tranzitie" a aparat interesele poporului roman…. chiar mai putin decit dictatura comunista. Analiza socio-economica : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=236

 

 

O singura dificultate a ramas in calea asigurarii externe a inselarii interne: unde sa fie Noua Poarta? O orientare gresita poate fi fatala Capusei si de aceea ii putem crede pe cei care muncesc la "externe": nu le e usor. Lectia istoriei e clara: mult mai multe capete de domnitori-arendasi au cazut pentru ca s-au afiliat exterior gresit decit pentru ca ar fi provocat revolta explotatilor interni.

 

Dupa 1990 nu a fost usoara localizarea Fanarului. Sa te inchini spre vest sau sa ramii in plasa Estului? Sa mergi pe mina SUA (care par a controla lumea), a Europei (care par a incerca o emancipare) sau a URSS (care pot reveni agresiv)? Atita timp cit exista o competitie intre rapitorii externi, regimul parazitar din Romania nu poate evita riscurile. Cind insa toata lumea cade la pace, stabilitatea uzurpaturii este asigurata. Se poate pune de-o "reconciliere"- inauntru. Analiza cauzelor : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=155

 

Dupa o perioada de espectativa, s-a inteles ca protectia optima (pacea sociala dintre invingatori si invinsi) se va obtine racordind Romania formal la Europa, cu grija de a nu leza nici interesele rusesti (vezi dosarul Basarabia). Pe dedesubt se puteau intretine relatiile mafiote sau oculte- cu oricine. Pentru mai multa credibilitate, CDR-ul a fost adus la putere, facind rocada in politica externa dar lasind inauntru totul neschimbat. Tranzitia si-a atins astfel scopul. Semne de intrebare : http://www.universulromanesc.info/ginta/

 

Justitia europeana functioneaza ca o excelenta frina in calea judecarii crimelor comunismului si rasturnarii revolutionare a regimului parazitar din Romania. Peste putin timp, contestatarii vor fi chiar vinati de Interpol, ca "teroristi". A fost unul din motivele marelui entuziasm securist fata de razboiul sfint lansat de Bush: le permitea sa-si rascumpere legitimitatea, condamnind in acelasi timp rezistenta reziduala din Romania. Nelinistea : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=441

 

 

Pretul operatiei? Cei care au condus multimile la sinucidere, cu sloganul "Nu ne vindem tara!", au oferit-o apoi altora aproape gratis. In schimb, ei au obtinut imunitate pentru genocid si s-au putut imbogati, intermediind aservirea si distrugerea noastra. Romanii au devenit sclavi liberi, putind munci ieftin acasa sau prin toata lumea…..

 

 

Reasezarea controlata a structurilor politico-economice mafiote actuale

 

Clasa politica postdecembrista, metamorfozata din fosta nomenclatura comunista, securisti, speculanti, escroci, demagogi, oportunisti, etc., isi reformeaza structurile in circuit inchis, promovind pe linie succesorala, odraslele.

 

Structurile politico-economice coagulate dupa decembrie 1989 s-au desfasurat conform unui plan de organizare in adincime, complex, ocupind spatial politic, economic, financiar, prin trei mari ramificatii: FSN1(PD-L, ex : PD), FSN 2(ex: FDSN, PDSR, PSD) si FSN-3 (falsul istoric PNL).

 

Fiecare din aceste ramuri economico-politice (gasti mafiote) au aspirat anumite formatiuni, si au generat ministructuri satelite, politice( PRM, PC, UDMR, PNG, PNTCD, PIN, UNPR, etc), civice(ONG-uri, Sindicate, etc), ecomomico-financiare (Institutii capuse, Trusturi , Agentii, Fonduri, etc), prin care sa creeze diversiuni, manipulari, deruta, cu un singur obiectiv major, pastrarea controlului, spolierea tarii, mentinerea poporului in ignoranta si sclavie.

 

 

Tinind cont de aspectele de fond ale ultimilor evolutii pe scena sociala, politica, economica-financiara romaneasca, pot fi evidentiate anumite desfasurari in mai multe forme dimensionale ce interactioneaza asupra formelor primare ale sistemului actual, cu o singura constanta majora, controlul statului.

 

Restructurarea structurilor politice (executive, legiuitoare, judecatoresti,administrative), diminuarea la 2/3 a numarului agentilor de influenta, etc. se impunea din prisma faptului ca resursele financiare ale statului fiind administrate numai pentru consumul lacustelor(capuse), au inceput sa diminueze drastic, instabilitatea sistemului heteroclit nu permite supravetuirea actualilor actori emanati din esaloanele vizibile si obscure ale camariliei comuniste (nomenclatura), sa faca fata presiunii sociale si aparitiei unor forte novatoare (populare), pe scena politica.

 

Incepind din 1990 aprox. 7 milioane de cetateni romani au luat drumul pribegiei, jumatate s-au intors, cealalta jumatate s-a integrat sau este pe cale de a se integra in societatile de adoptie, interactia produsa cu alte culturi si civilizatii, a celor citeva milioane de romani, a anulat efectul de spalare a creierului efectuat de mass-media romaneasca de-a lungul anilor.

 

Acest fapt ce creeaza o situatie extrem de periculoasa la adresa structurilor ce controleaza statul roman, contestarea directa a ‘’autoritatilor uzurpatoare’’, revendicarile la scena deschisa, pot lua o forma organizata, fapt ce ar anihila sistemul actual format din aprox 30 000 de cadre ale structurilor politico-economice mafiote.

 

Actiunile/spectacolele mediatice livrate de conglomeratul politico-economic prin structurile vizibile(‘’partide si politicieni’’) desfasurate in ultimii ani, fac parte dintr-un scenariu complex, regizorii si actorii isi dau toata silinta sa captureze atentia opiniei publice (sa fie crezuti pe cuvint, aprobati sau dezaprobati.

 

Pe fondul acestor diversiuni/manipulari, sa lucrat intens la absorbtia unor fonduri de consum in circuit inchis : imprumuturile de la FMI si Banca Centrala Europeana, artizanul/intermediarul direct, unul din pivotii sistemului, BNR-ul, este beneficiar si protectorul actualului sistem mafiot.

 

 

In diverse contexte, statul si-a permis sa efectueze imprumuturi imense fata de institutiile internationale, creind panica sociala, aservind romania si generatiile viitoare la plata acestor imprumuturi, luind ostatec poporul roman, scopul real fiind de deturnare a fondurilor imprumutate catre pusculita mafiei politico-economice.

 

Toate actiunile scenariului pus in practica cu cinism, viclenie, machiavelism de catre regizorii (sforarii) sistemului politico-economic mafiot, sunt sortite in final unui mare esec, vor pierde, dar cel care va plati tributul din nou, va fi poporul, insa cel care a suferit sute de ani in tacere: poporul, va rupe lanturile…….intrarea in rezonanta a grupurilor cetatenesti anti-sistem este perceptibila, lovitura coordonata simultan va anihila definitiv sistemul mafiot ( reteaua sepiilor), ce a uzurpat statul de drept………….

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.