Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Marriage Story (2019)


South TonyMontana
 Share

Recommended Posts

Titlul filmului:Marriage Story

MarriageStoryPoster.png.0e0bd64ae3c707b85b50822f6ce0f4cc.png

Anul lansării:2019

Genul filmului:Drama

Durata:136 minute

Scurtă descriere: Marriage Story este o drama simpla, este vorba de un cuplu casatorit, un el si o ea impreuna ce ajung sa divorteze si se lupta pentru custodia copilului.

Trailer: 

Recenzie personală: Este una dintre cele mai bune drame pe care le-am vazut. Nu este o poveste de dragoste in care cei doi indragostiti se iubesc si se cearta si intr-un final ajung impreuna.

Filmul iti arata cum trece un cuplu printr-un divort, o sa aflii o gramada de lucruri la care nici tu nu te-ai gandit si iti va arata cum macina un proces de divort doi oameni ce ajung de la iubire sa se urasca.

Filmul incepe prin nararea din partea amandurora a lucrurilor pe care le apreciaza la persoana de langa el, dupa care filmul arata problema adevarata, ca oamenii acestia sunt in pragul unui divort si cum toate lucrurile stabilite despre ceea ce o sa se intample incontinuare se dau peste cap. 

Din punct de vedere al jocului personajelor, ambii actori (Adam Driver si Scarlett Jhohansson), joaca excelent, se pune foarte mult accent pe jocul lor actoricesc si ambii au fost foarte buni.

Filmul are anumite momente in care povestea parca urmeaza sa se schimbe.

Este foarte fain ca filmul nu are o parte favorita, iti arata ambele parti in mod egal, atat barbatul cat si femeia si nu pune accent mai mult pe o anumita parte.

Filmul acesta nu este pentru toata lumea, pentru unele persoane filmul o sa fie o porcarie, nu o sa il inteleaga, nu indic acest film pentru orice persoana.

Nota pe care o acord acestui film este 8, dar ca drama o cataloghez la o drama ce se apropie de 10.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.