Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dramatism în Cupa Italiei: AC Milan e în semifinale după un meci decis în prelungiri!


.Vlad
 Share

Recommended Posts

1580306477862.jpg?width=924&height=600
 

AAC Milan s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după 4-2 cu Torino.  Rossonerii au fost salvaţi de Hakan Çalhanoğlu în prelungirile ce au decis a treia semifinalistă.  


Milan şi-a regăsit măcar spiritul de altădată după revenirea lui Ibrahimovici. Deşi jocul suferă încă, a cincea victorie legată dă speranţe pentru renaşterea rossonerilor. Mai ales că răsturnarea de situaţie cu Torino, de la 1-2 la 4-2 în prelungiri (regulamentare plus cele două reprize), o apropie la doi paşi de Cupă, oferindu-i o provocare în semifinale.  

SERIE A

„Am văzut multă dorinţă, generozitate la efort. Ne-a lipsit cinismul. Ocazii multe, dar marcăm puţin. Am mulţi jucători de calitate, nu doar Hakan, şi Rebic s-a regăsit. Calificarea e meritată, nu a fost drept să fim conduşi după «dubla» lui Bremer. Juve nu e invincibilă”, a declarat antrenorul Stefano Pioli. 

TORINO CRITICĂ ARBITRAJUL 
Hakan Çalhanoğlu a trimis dramatic „sfertul” în prelungiri şi tot turcul a întors destinul thrillerului, pentru ca Zlatan să pună sigiliul pe succes. Din tabăra învinşilor, care s-au scuturat de bătaia ruşinoasă încasată de la Atalanta (0-7), Walter Mazzarri a acuzat arbitrajul. 


„A fost o scăpare scandaloasă. Rebici trebuia eliminat şi nu ştiu de ce n-a intervenit nici VAR. Dacă aveam şi avantajul omului în plus, ne calificam 99,9%. În ultimele zece minute a văzut mereu faulturile invers şi astfel ne-a împiedicat contraatacurile. Trebuia să câştigăm!”, a spus Mazzarri.  

Sursa: sport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.