Jump to content

Ediția 7 de Miss & Mister B-Zone a început. Înscrierile se fac aici

Sign in to follow this  
GameReally

Reclamatie - DJ Alexandru

Recommended Posts

  • Numele tau: GameReally(Geisheimer Erik).
  • Numele membrului reclamat: DJ Alexandru.
  • Motivul reclamației: Greseli in timpul emisiei(multiple) - Greseli in titlurile melodiilor(numerotarea melodiilor), link-uri de download(surse de descarcare), numele sau in titlu(DJ Alexandru). Nu mi-a citit dedicatia pe emisie(cea referitoare la greselile facute, am incercat sa-i atrag atentia - dedicatie realizata pe b-zone.ro/dedicatii).
  • Dovada: https://imgur.com/kn33mUn
  • Alte informații: -

Share this post


Link to post
Share on other sites

DJ-ul reclamat are 24 de ore la dispozitie incepand din acest moment (19:44-07.02.2020) sa aduca explicatii / dovezi. In caz contrar o sa fie sanctionat (daca este cazul).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bun cu numele melodiilor am pus o singura data ca nu știam după mi a atras atenția snipi și mi a spus sa las numele melodiei și n am mai pus. "dedicația" ta era o avertizare pentru mine nu era o dedicație de ce as citii aia pe live având în vedere ca nu face parte din dedicatii? Snipi cred ca poți vedea dedicația, tu ai citii asa ceva pe live? 

În fine, îmi asum am greșit cu numele știu, nu mi a spus nimeni nimic pana acum în legătură cu asta dar asta e e vina mea. 

O seara buna! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru dedicatie nu vei fi sanctionat deoarece nu puteai / nu aveai de ce sa pui acea dedicatie, este perfect logic. In schimb vei fi sanctionat cu un DW pentru incalcarea regulii(x2):

Quote

Nu aveti voie sa introduceti in numele melodiilor site-uri de descarcari, profile de facebook sau orice alt site care nu are legatura cu B-Zone

CLOSED

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.