Jump to content

Fast & Furious 9 (2020)


Kenobi
 Share

Recommended Posts

Titlul filmului: 

 

Fast & Furious 9

 

Anul lansării:

 

2020

 

Genul filmului: 

 

Action, Adventure, Crime

 

Durata:

 

2h 15min

 

Scurtă descriere: 

 

F9 (cunoscut si sub numele de F9: The Fast Saga sau Fast & Furious 9) este un viitor film American regizat de catre Justin Lin (sub amprenta căruia au fost realizate părțile 3 - 6 ale francizei) si scris de catre Daniel Casey. Cea de-a noua parte a seriei "Fast and Furious" va avea premiera în cinematografe pe 22 mai. Din distribuția filmului mai fac parte Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Cardi B, Helen Mirren și Charlize Theron. O continuare a filmului "The Fate of the Furious" (2017), noul lungmetraj de acțiune îl prezintă pe Dominic Toretto într-o confruntare cu fratele său mai mic, Jakob, un asasin care colaborează cu Cypher, vechiul inamic al personajului interpretat de Vin Diesel.

 

Trailer: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_qyw6LC5pnE

 

 

Recenzie personală:

 

Avand in vedere ca filmul inca nu a fost debutat, pot oferi o recenzie doar dupa trailer. Fiind un fan al filmelor de actiune, si al efectelor speciale, ma pot bucura enorm de acest film, F9 avand parte de actiune din belsug. Am asteptari mari de la acest film si sunt extrem de curios sa vad de ce este capabil fratele mai mic al temutului sofer de curse Dom. La finalul trailer-ului ne este prezentata intoarcerea lui Han, fapt care te pune in suspans, deoarece in al treilea film cunoscut drept Tokyo Drift, Han, moare intr-un accident rutier.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.