Jump to content

Liam Gallagher impune condiții în cazul unei reuniri Oasis și critică muzica lui Noel


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Videoclip Liam Gallagher One Of Us

 

De 11 ani, fanii Oasis așteaptă o reunire, de acest gând fiind agățat, se pare, și Liam Gallagher. În mai toate discuțiile pe acest subiect, Liam s-a arătat mereu mai interesat decât Noel, așa că întrebările legate de o posibilă reunire îl urmăresc în multe dintre interviuri. Așa se face că, într-o discuție recentă cu un editor al Rolling Stone, Liam a fost întrebat care e cea mai nebunească sumă care i-a fost oferită pentru o reunire.

"Nu cred că ar veni la mine [cu oferta] . Cred că se duc la managerul lui Noel, care a fost înainte managerul Oasis, așa că nu știu sigur. Eu nu aud nimic despre asta", a mărturisit Li

Dacă o propunere pentru o reunire ar fi luată în considerare de Noel, atunci și Liam ar avea câteva lucruri de spus.

"Dacă e să se întâmple, va fi o înțelegere de tipul 50/50%, poți să fii sigur de asta. Noel o să creadă că-mi aruncă un os, dar n-o să fie așa. Va fi 50/50% și eu o să aleg cine va fi în trupă, să nu-și imagineze că o să mă alătur trupei High Flying Birds și-o să-i spunem Oasis. Bonehead [Paul Arthurs, unul dintre chitariștii originali] va fi în trupă și "o să rupem scena". "

 

Cu prilejul acestui interviu, Liam Gallagher și-a exprimat și opinia cu privire la muzica lui Noel. Admițând că "din păcate" i-a ascultat ultimele lansări, a tras o concluzie drastică în privința sound-ului fratelui său.

Toate albumele solo ale lui Noel Gallagher au urcat pe prima poziție în UK Official Chart, însă Liam crede că acest succes nu se ridică la așteptările a ceea ce-și imagina el când a plecat din Oasis.

"Probabil a crezut că va pleca și va fi noul Paul McCartney, cântând pe stadioane. Ei bine, s-a întors împotriva lui, înțelegi ce zic? Dacă vrea să facă un album solo, n-are decât - nu sunt tatăl lui, nu sunt mama lui. Dar nu mă lăsa pe dinafară destrămând trupa, înțelegi ce zic?"

Anul trecut, Liam Gallagher ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România. Concertul a fost anulat în ultima clipă, din cauza unor "probleme tehnice".

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.