Jump to content

Roxen dă startul seriei The Session


Sarmaluta
 Share

Recommended Posts

Roxen-966x543.jpg

Seria The Session începe cu Roxen, care lansează videoclipul pentru piesa ”I don’t care”, o melodie compusă de cântăreață, împreună cu producătorii Global Records, Theea Minculescu și 911.

”#TheSession a fost o experiență foarte tare pentru mine. Prin intermediul acestui proiect, am putut să-mi experimentez și altă latură, motiv pentru care m-am simțit super bine la filmări. Piesa asta a ieșit dintr-o joacă a mea și a lui 911, producător Global Records”, a declarat Roxen.

”Când am aflat că o lansăm eram amândoi de față și nu o să uit niciodată cum ne-am privit în momentul acela… nu ne venea să credem. Pe parcurs a intervenit și Thea, iar combinația asta a fost, după părerea mea, una foarte tare. Ne-am înțeles foarte bine și a ieșit piesa asta, care are un mesaj comun, deoarece ni se întâmplă tuturor să ajungem în stadiul în care avem curajul să spunem <> în fața unei situații în care nu suntem bine. Totodată cred că piesele pe care le-am lansat până acum, chiar dacă sunt stiluri diferite, se completează foarte frumos și se leagă între ele”, a mai spus cântăreața.

The Session continuă cu noi piese și clipuri concept ale artiștilor Global Records, filmate într-un spațiu geometric, în care accentul este pus pe stările transmise de melodii și pe stilul fiecărui artist. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale.

Videoclipurile care fac parte din proiectul concept # TheSession vor putea fi urmărite și la TV, în luna decembrie, în exclusivitate pe Music Channel.

 

 

Sursa: 1music.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.