Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Renault amână prezentarea noului monopost de Formula 1: francezii au publicat doar câteva teasere, întrucât monopostul nu este finalizat


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Renault amână prezentarea noului monopost de Formula 1: francezii au publicat doar câteva teasere, întrucât monopostul nu este finalizat - Poza 1

 

 

Renault a programat pentru 12 februarie un eveniment la Paris cu scopul de a prezenta noul monopost al echipei pentru sezonul 2020.

 

La conferința de presă au participat piloții Daniel Ricciardo și Esteban Ocon, care au fost însoțiți de șeful Cyril Abiteboul, ambasadorul Alain Prost și alte șefi de departamente.

Cu toate acestea, Renault a surprins audiența în momentul în care s-a limitat să prezinte doar câteva teasere cu noul monopost RS20, iar ulterior Abiteboul a explicat că monopostul nu a fost încă finalizat.

Oficialul echipei franceze nu a oferit detalii concrete despre motivele acesei întârzieri, însă a menționat că prezentarea oficială va avea loc în 19 februarie, în ziua primei sesiuni de teste de la Barcelona.

 

 767040l-545x347-n-3d1e04e8.jpg 

 

Renault a încheiat sezonul precedent doar pe locul 5 în clasamentul constructorilor și speră că recrutarea lui Ocon în locul lui Nico Hulkenberg va împinge echipa de la spate, mai ales că se bazează și pe experiența acumulată de Ricciardo în primul sezon petrecut la echipă.

 

Evoluțiile din startul noului sezon ar putea fi cruciale pentru Renault, în condițiile în care contractul constructorului francez cu Formula 1 expiră la sfârșitul sezonului 2020. În cazul în care echipa nu va reuși să-și îmbunătățească performanțele, nu este exclus ca managerii Renault să decidă retragerea din Formula 1.

 

859156l-545x347-n-a9637426.jpg

 

 

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.