Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum ajunge singurătatea perechea ta: În una din trei case din România trăieşte un om singur


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

singuratate-depresie-pixabay-descopera.jpg?width=618&height=361

 

În una din trei case din România trăieşte un om singur, iar cei mai mulţi singuratici sunt în oraşe. Singurătatea, numită boală de psihologi, este foarte costisitoare, deoarece cheltuielile nu se mai împart la doi.

 

În România, într-o casă din trei stă un om singur, iar cei mai mulţi singuratici sunt la oraş, potrivit studiilor recente.

 

Nu ajută nici munca multă, lucrul peste program de acasă şi discuţiile exclusiv cu colegii de birou. Psihologii numesc singurătatea boală, una greu de învins, potrivit Mediafax.

 

„La fiecare vârstă singurătatea este simţită profund. (...). Unii singuratici nu dorm şi ajung la insomnii cronice, alţii trăiesc o tristeţe permanentă şi o izolare continuă”, spune Keren Rosner, psiholog.

 

Singurătatea nu doar că te îmbolnăveşte, dar îţi mănâncă şi banii, deoarece un cuplu are venituri mai mari, iar cheltuieile se împart la doi.

 

Singurătatea este peste tot: jumătate din locuitorii Parisului şi două treimi din locuitorii din Stockholm trăiesc singuri. În Marea Britanie, jumătate din cei de peste 75 de ani trăiesc singuri şi mulţi dintre ei nu au vorbit cu o rudă sau cu un prieten de luni de zile.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.