Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Romanii cheltuie mai mult pe vacante. Unde aleg sa calatoreasca


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Romanii cheltuie mai mult pe vacante. Unde aleg sa calatoreasca

 

Tot mai multi romani aleg Turcia ca destinatie turistica. Romania ocupa locul 14 mondial cu 763.320 de turisti romani care au vizitat aceasta tara in 2019, cu 113% mai multi fata de anul 2016, potrivit unui raport al Ministerului Culturii si Turismului din Turcia.


Peste 51 de milioane de turisti din toate colturile lumii au vizitat Turcia, anul trecut, cu 67% mai mult fata de 2016.

 

Astfel, cele mai populare destinatii in Turcia sunt Istanbul si Antalya. In ianuarie 2020, numarul de solicitari pentru vacante in Antalya a crescut considerabil comparativ cu aceeasi luna a anului trecut.

 

“In agentia BJR Vacante, cresterea de rezervari este cu 65% mai mare fata de luna ianuarie a anului trecut. In plus, cresterea volumului este cu 80% mai mare fata de anul trecut ianuarie, acest lucru insemnand ca romanii cumpara vacante mai scumpe in medie cam cu 123 de euro fata de ianuarie anul trecut, fiind interesati nu doar de biletul de avion si cazare, dar si de rezervare de tururi de jumatate de zi sau de o zi ale obiectivelor turistice importante”, declara Remus Tanase, directorul agentiei.

 

Sejururi de la 228 de euro

 

Un sejur de sapte nopti cu avionul petrecut in perioada 24 mai- 31 octombrie 2020, in functie de data si locul de plecare ales costa: in Antalya, de la 228 de euro de persoana pentru un hotel de 3 stele cu all inclusive, de la 253 de euro de persoana pentru un hotel de 4 stele cu all inclusive, de la 316 de euro de persoana pentru un hotel de 5 stele cu all inclusive si de la 373 de euro de persoana pentru un hotel de 5 stele cu ultra all inclusive.

 

De asemenea, in Bodrum costurile variaza intre 404 si 566 de euro de persoana, iar pentru Kusadasi un turist achita intre 439 de euro si 618 euro de persoana.

 

14 orase din Romania sunt conectate cu Antalya

 

In plus, pentru destinatia Antalya, au aparut, in fiecare an, noi locuri de plecare din Romania, existand in momentul de fata peste 14 orase de unde pot pleca turistii romani: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Arad, Iasi, Constanta, Sibiu, Craiova, Targu Mures, Bacau, Suceava, Baia Mare, Satu Mare.

 

BJR-Vacante.ro este una dintre cele mai importante agentii de turism care activeaza in mediul online.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.