Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy A50 primeste Android 10


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Galaxy-A50-9.jpg?resize=700%2C525&qualit

 

Galaxy A50 a fost lansat anul trecut si a fost unul dintre cele mai placute surprize in segmentul mid-range si chiar mai mult, o surpriza placuta din partea Samsung.


Samsung este cunoscut pentru telefoane mid-range cu preturi nejustificat de mari, dar odata cu Galaxy A50 au reusit sa demonstreze ca sunt capabili sa faca un telefon bun si pentru cei care nu vor sa arunce o mica avere pe un telefon mobil. Senzor de amprenta in ecran, baterie de 4000mAh, camera foto ultra wide si 128GB de stocare, telefonul s-a putut cumpara si la pretul de 1100RON la oferte, doar Xiaomi Mi A3 fiindu-i rival direct. Mai multe despre A50 puteti citi in recenzia noastra aici.

 

Conform Sammobile, incepand de astazi, o versiune stabila de Android 10 si cu actualizarile de securitate pentru februarie 2020 a fost primit on-the-air de utilizatorii din Vietnam. Probabil popularitatea acestui model i-a determinat sa-l prioritizeze si sa grabeasca actualizarea. Pana la urma vorbim de Samsung, care nu este o elita cand vine vorba de actualizari.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.