Jump to content

Dave Grohl confirmă că noul album Foo Fighters este gata


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

La doar 3 ani de la apariția discului ”Concrete and Gold”, Dave Grohl a dezvăluit că un nou album Foo Fighters este finalizat. Vocalistul lucrează, totodată, și la un documentar.

 

Dave Grohl
 
Invitat la The Bill Simmons Podcast, Dave Grohl a oferit detalii cu privire la ultimele noutăți legate de activitatea sa și a trupei Foo Fighters. Ținându-se de planul anunțat în 2019, vocalistul a finalizat un nou material de studio.

"Tocmai am terminat de înregistrat un album. Unele dintre piese, cele mai bune, se întâmplă în 45 de minute. Mai sunt și altfel de piese - e un riff pe noul album la care lucrez de 25 de ani. Prima oară când am tras un demo pentru el a fost în pivnița mea din Seattle", a detaliat Grohl.

"E ceva aparte în aerul acelor vremuri, e un lucru cu care să te mândrești"

Artistul se pregătește să lanseze în perioada următoare și un documentar, care se focalizează pe experiența vieții de turneu cu dubița.

"The Beatles mergeau cu duba, Guns N' Roses, Metallica, U2, toți au avut dube. E ceva aparte în aerul acelor vremuri, e un lucru cu care să te mândrești.

Filmul ăsta nu e neapărat despre glume de turneu cu dubița, ci mai degrabă despre determinarea de a face lucrul ăsta. De ce ar renunța cineva la tot, de ce și-ar da demisia și ar lăsa totul de izbeliște pentru a urmări un vis, fără a avea niciun fel de garanție de reușită? Și ți-e foame, ți-e rău, sângerezi, te enervezi, sfârșești la închisoare după diverse bătăi, dar mereu ajungi la următorul concert. Toată lumea are aceeași poveste și este fără îndoială cheia către succes."

Foo Fighters a încheiat în luna octombrie turneul de promovare a albumului "Concrete and Gold". Acesta a fost marcat de un moment memorabil: Dave Grohl a invitat pe scenă un puști de 10 ani, iar publicul a fost în delir. Acesta a demonstrat miilor de fani Foo Fighters că știe să cânte la chitară multe piese de la Metallica, la final primind chitara lui Grohl. Puteți urmări întregul moment într-un articol anterior.

 

 


Sursa:

aici
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.