Jump to content

McLaren a prezentat noul monopost de Formula 1 pentru 2020: "Va fi un sezon dificil"


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

McLaren a prezentat noul monopost de Formula 1 pentru 2020: "Va fi un sezon dificil" - Poza 1

 

McLaren a prezentat în această săptămână noul monopost cu care va concura în sezonul 2020 al Formulei 1, în cadrul unui eveniment transmis în direct pe Youtube de la sediul central al echipei din Woking.

 

Britanicii au decis să păstreze și în acest an culorile tradiționale portocaliu și albastru implementate de fondatorul Bruce McLaren.

La fel ca anul trecut, noul monopost va utiliza un motor furnizat de Renault, cu ajutorul căruia britanicii au încheiat sezonul precedent pe poziția a patra în clasamentul constructorilor cu 145 de puncte.

 

705169l-545x306-n-84d2f332.jpg

 

Chiar dacă 2019 a fost cel mai mult sezon al echipei din ultimii 5 ani, șeful Andreas Seidl anticipează ca 2020 va fi un sezon dificil.

"Nu trebuie să ne complăcem, acesta va fi un sezon dificil. Nimic nu este ușor în Formula 1, iar concurența la vârful plutonului de mijloc va fi intensă. Avem 6 zile de teste pentru a pregăti startul noului sezon", a declarat el.

 

La fel ca și anul trecut, echipa McLaren va aborda noul sezon cu Carlos Sainz și Lando Norris. Prima sesiune de teste din acest  an va avea loc pe circuitul de la Barcelona în perioada 19-21 februarie și va fi urmată de o nouă sesiune de trei zile între 26-28 februarie pe același circuit.

 

 

 

 

Sursa: aici

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.