Jump to content

Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie - Poza 1

 

Hyundai a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni una dintre noutățile pe care le pregătește pentru Salonul Auto de la Geneva care va începe în 3 martie.

 

Constructorul asiatic va prezenta publicului conceptul electric Prophecy, despre care afirmă că va oferi o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta pentru viitoarele sale modele electrice.

Hyundai susține că noul concept oferă o "aerodinamică excelentă" și o "siluetă frumoasă" care include și un spoiler proeminent în partea din spate.

Interesant este că Hyundai a prezentat cu numai o jumătate de an în urma conceptul Hyundai 45, despre care afirmă de asemenea că urmează să indice viitoarea direcție de design a mărcii.

Pe lângă prezentarea pentru noul concept, Hyundai va profita de prezența la Geneva pentru a oferi o serie de detalii despre strategia pentru electrificare. Anterior, Grupul Hyundai, din care face parte și Kia, a anunțat că va avea o gamă de 16 modele electrice în anul 2025.

 

În plus, cu numai câteva zile în urmă, sud-coreenii au anunțat că își propun ca în acest an să devină lideri la producția de mașini electrice în Europa, ca urmare a planului de a produce 80.000 de mașini electrice la uzina din Cehia.

 

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.