Jump to content

Centura București: CNAIR invită Tirrena Scavi să semneze contractul pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului DN2-A2


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Centura București: CNAIR invită Tirrena Scavi să semneze contractul pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului DN2-A2 - Poza 1

 

CNAIR se pregătește să semneze contractul pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului DN2 – A2, care face parte din Centura de Nord a Capitalei. Italienii de la Tirrena Scavi au fost invitați să semneze actele pe 14 februarie. Termenul de finalizare este de 15 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a trimis o invitație către compania italiană Tirrena Scavi pentru semnarea contractului de modernizare a tronsonului DN2 – A2, ce face parte din Centura de Nord a Capitalei. Autoritățile au spus că actele ar putea fi semnate pe 14 februarie.

 

Semnarea contractului ar fi un pas înainte în proiectul prin care șoferii să circule pe patru benzi pe toată lungimea Centurii București.

“După semnarea contractului, urmează constituirea de către antreprenor a scrisorii de garanție de bună execuție și aprobarea ei de către Beneficiar, apoi va fi emis ordinul de începerea a lucrărilor. Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 15 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor,” a anunțat CNAIR, menționând că bugetul alocat pentru 2020 este de 98 milioane de lei (fără TVA).

 

 

 

 

Sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.