Jump to content

Outriders – noi detalii, gameplay şi imagini din shooter-ul pentru PS5 şi Xbox Series X


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

După cum a fost promis, Square Enix a susţinut un livestream ieri seară, dezvăluind astfel mai multe informaţii despre Outriders, cel mai nou proiect al studioului People Can Fly (Gears of War: Judgement, Bulletstorm, Painkiller).

 

Ştiam deja că vom avea parte de un shooter cu elemente de RPG, a cărui acţiune va fi plasată într-un univers SF întunecat, iar întreaga campanie, construită pe o fundaţie narativă foarte dezvoltată, va putea fi abordată atât în mod single player, cât şi co-op, alături de încă doi jucatori.

 

 

Outriders va spune povestea unei planete Pământ aproape distruse, ce nu mai poate susţine umanitatea în modul în care o face astăzi. Astfel, pământenii au trimis echipe de recunoaştere în tot universul, în încercarea de a localiza o nouă planetă ce poate susţine viaţa şi, la prima vedere, Enoch pare gazda perfectă. Pentru a fi totuşi siguri, sunt trimise echipe de Outriders, cu sarcina de a investiga planeta şi de a se asigura că aceasta poate susţine traiul uman.

 

Aici intră în scenă personajul controlat de jucător, un Outrider ce va putea fi personalizat în detaliu, echipa acestuia descoperind un semnal misterios pe Enoch şi plecând în căutarea sursei acestuia. Astfel, este descoperită Anomalia, o furtună energetică ale cărei efecte devastatoare afectează Outriderii, omorând o parte dintre aceştia şi dezactivându-le echipamentele electronice.

 

 

În încercarea de a fi salvat, eroul controlat de jucător este prezervat în somn criogenic, din care se trezeşte 30 de ani mai târziu. Planeta Enoch s-a schimbat mult, afectată fiind de Anomalie, însă şi Outrider-ul beneficiază acum de abilităţi speciale pe care nu le avea la început.

 

Fie că optează pentru a parcurge aventura singuri, fie că se grupează în echipe de câte trei, jucătorii vor putea opta între mai multe clase de Outrideri, pe care îi vor putea personaliza în detaliu. Momentan, au fost dezvăluite trei astfel de clase: Pyromancer (ce va utiliza flăcările pentru a elimina grupuri mari de inamici), Trickster (adept al vitezei şi al manipulării scurgerii timpului) şi Devastator (clasă bazată pe forţa brută, poate manipula gravitaţia şi dispune de o armură impenetrabilă).

 

 

 

Pe lângă inevitabilul sistem de loot şi evoluţie a personajelor, porţiunea de RPG din Outriders se va face simţită şi graţie multitudinii de quest-uri (principale sau opţionale) pe care le veţi avea de îndeplinit, precum şi numeroaselor NPC-uri cu care veţi avea ocazia să purtaţi discuţii pe parcursul acestei aventuri.

 

Outriders urmează să fie lansat, pentru PlayStation 5, Xbox Series X şi PC, în perioada sărbătorilor de iarnă 2020. De asemenea, jocul va beneficia de versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

 

Outriders

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.