Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Kobe Bryant poate intra în acest an în Hall of Fame-ul baschetului. Când se va lua decizia


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Kobe Bryant poate intra în acest an în Hall of Fame-ul baschetului. Când se va lua decizia

 

 

Kobe Bryant ar putea intra în luna aprilie în Hall of Fame-ul baschetului. Fostul mare sportiv se află printre jucătorii preselecţionaţi pentru a intra în organizaţia înfiinţată în 1959, care primeşte în fiecare an noi jucători care au marcat istoria sportului lor.

 

Bryant

 

Retras din activitate în 2016, Bryant a devenit eligibil pentru Hall of Fame doar în acest an, la trei ani după ultimul său sezon ca jucător.

 

 

Fostul baschetbalist al lui Los Angeles Lakers se află pe listă alături de Kevin Garnett, ales cel mai bun jucător din NBA în 2004, şi Tim Duncan, de cinci ori campion cu San Antonio Spurs.

 

 

Un anunţ în privinţa intrării în Hall of Fame va fi făcut pe 4 aprilie, la sediul organizaţiei din Springfield (Massachusetts).

 

 

Kobe Bryant și-a pierdut viața pe 26 ianuarie

 

 

Kobe Bryant a încetat din viață duminică, 26 ianuarie, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California (SUA). În elicopter se aflau, în total, nouă persoane, printre care și una dintre fiicele fostului mare baschetbalist, Gianna, în vârstă de 13 ani.

 

 

Potrivit raportului, pilotul veteran Ara Zobyan avea nevoie să mai ia altitudine pentru a evita impactul dezastruos. Se afla la numai 30 de metri de o zonă cu vizibilitate bună, distanță pe care ar fi putut să o parcurgă în 12 secunde. Pilotul a început o coborâre de mare viteză și apoi a virat spre stânga, prăbușindu-se cu o viteză de 180 de kilometri la oră.

 

 

Kobe Bryant și Gianna călătoreau spre un centru de antrenament pentru baschetbaliști amatori și profesioniști aflat lângă Thousand Oaks, în regiunea Ventura, din California. Bryant era co-fondator al academiei.

 

 

Kobe Bryant, cinci titluri cu Los Angeles Lakers

 

 

Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

 

 

Kobe a debutat în NBA în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile - a fost cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

 

 

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani în care a jucat doar pentru LA Lakers.

 

 

Bryant era căsătorit cu Vanessa, cu care avea patru fete: Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.