Jump to content

Vești bune pentru Mirel Rădoi! Antrenorul lui Sassuolo a anunțat când revine Vlad Chiricheș pe teren


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Vești bune pentru Mirel Rădoi! Antrenorul lui Sassuolo a anunțat când revine Vlad Chiricheș pe teren

 

Vești bune pentru Mirel Rădoi! Antrenorul lui Sassuolo a anunțat când revine Vlad Chiricheș pe teren

 

 

Vlad Chiricheș (30 de ani) poate reveni pe teren, la aproape cinci luni de la accidentarea suferită în tricoul echipei naționale.

 

Roberto De Zerbi (40 de ani), antrenorul lui Sassuolo, a anunțat că fundașul român va reveni la antrenamente peste o săptămână sau două.

 

„Chiricheş se antrenează separat, într-o săptămână sau două ar urma să revină alături de grup”, a spus Roberto De Zerbi, potrivit Agerpres.

Astfel, internaționalul român ar putea reapărea în lotul italienilor la meciul cu Brescia, programat pe 1 martie, în cadrul etapei cu numărul 26 din Serie A, sau pe 8 martie, cu Inter.

 

 

 

S-a accidentat la națională

 

Vlad Chiricheș este accidentat de pe 12 octombrie 2019, din prima repriză a meciului dintre Insulele Feroe și România, încheiat cu victoria tricolorilor, scor 3-0. A suferit atunci o accidentare la coapsa stângă.

 

Imagini pentru poze radoi

 

Noul selecționer Mirel Rădoi s-ar putea baza pe serviciile fundașului, la barajul cu Islanda. Acesta chiar a anunțat că echipa națională nu se poate lipsi

 

„Cred că în momentul de față poate să fie Chiricheș. S-ar putea să apară titular la echipa de club în următoarele meciuri. Mă voi baza pe el indiferent dacă va juca sau nu la echipa de club. E un jucător indispensabil pentru naționala României”, a spus Mirel Rădoi, la „Marius Tucă Show”.

 

Doar patru meciuri a jucat Vlad Chiricheș pentru Sassuolo, în actuala ediție din Serie A

57 de meciuri a bifat Vlad Chiricheș în tricoul echipei naționale

6 milioane de euro este cota de piață a lui Vlad Chiricheș, potrivit Transfermarkt. Aceasta a scăzut de la 11 milioane, cât valora pe vremea când evolua la Tottenham

 

Sursa: prosport.ro

Edited by uS DeviL
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.