Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noi anunturi | Windows 10 Insider Preview Build 19564


Recommended Posts

1-27.jpg

După instalarea Build 19564.1000, Windows Insiders va fi oferit Build 19564.1005 (KB4541091) ca o actualizare cumulativă prin Windows Update. Această actualizare cumulativă nu include niciun cod nou și este concepută pentru a ne ajuta să testăm conducta noastră de service. Salutare B-Zone, astăzi doresc sa va prezint Windows 10 Insider Preview Build 19564.1000.

Dacă doriți o privire completă asupra construcției în care sună Insider, mergeți către Flight Hub. Puteți consulta și restul documentației noastre aici, inclusiv o listă de noi funcții și actualizări. Nu vedeți niciuna dintre funcțiile din această compilare? Verificați setările Windows Insider pentru a vă asigura că sunteți pe sunetul rapid. Trimiteți feedback aici pentru a ne informa dacă lucrurile nu funcționează așa cum vă așteptați.

Ce este nou în Build 19564?

 

Imbunatatiri ale setarilor grafice.

A fost actualizata pagina Setări grafice (Setări> Sistem> Afișare> Setări grafice), permițând un control mai bun asupra desemnării pe care GPU rulează aplicațiile dvs. Cu această actualizare, lista de aplicații și preferințele GPU sunt pre-populate pe baza celor mai bune eforturi pentru a îmbunătăți experiența implicită de gestionare a preferințelor. Dacă aplicația dorită nu este pre-populată, puteți să o adăugați în continuare utilizând meniul vertical pentru selectarea aplicației.

The updated Graphics settings page with pre-populated app preference management.

 

Alături de aceasta, veți observa, de asemenea, am adăugat o casetă de căutare și un filtru pentru lista de aplicații.

Alte actualizări pentru Insiders

 

Previzualizați noua aplicație Calendar pe Windows 10

The new and improved Calendar app for Windows 10, showing a February 2020 calendar view.

Lucrăm la o versiune îmbunătățită a aplicației Calendar pentru Windows 10, iar previzualizarea este acum disponibilă pentru Windows Insiders! Iată un aspect extrem de nou în previzualizare:

  • Teme noi: alegeți peste 30 de teme diferite!
  • Vizualizare lunară îmbunătățită: Vizualizarea lunii include acum un panou de agendă care vă permite să vedeți evenimentele din ziua dvs. dintr-o singură privire.
  • Simplified event creation: We’ve made it even easier to add an event to your calendar.
  • Redesignat navigația în cont: am închis panoul de navigare pentru cont, lăsând mai mult spațiu pentru evenimentele din ziua ta. Toate conturile dvs. de calendar de sincronizare sunt acum reprezentate ca pictograme cu clic pe stânga.

 

Puteți încerca previzualizarea accesând aplicația Calendar și selectând comutarea pentru a încerca noua experiență. Nu vă faceți griji, puteți oricând să reveniți în orice moment! Suntem încântați să auzim ce credeți despre noua experiență.

The toggle to try the new Calendar experience inside of the Calendar app.

 

Modificări generale, îmbunătățiri și corecții pentru computer

  • Am rezolvat o problemă care rezultă în IME-urile din Asia de Est (chineză simplificată, chineză tradițională, coreeană și IME japoneză), care poate lipsi de la comutatorul de limbă / tastatură (de exemplu, deschis prin tasta Windows + tasta spațială) după actualizarea de la 20H1 Build 19041 sau versiuni mai mici la Windows 10 Insider Preview build (19536 sau o versiune ulterioară). Vă rugăm să rețineți că această remediere o va împiedica să se întâmple, cu toate acestea, dacă ați fost deja afectat de o construcție anterioară, va trebui să eliminați și să adăugați din nou tastatele care lipsesc de la comutatorul de tastatură accesând Setări> Ora și limba > Limbă> Limbi preferate, pentru a vă reface într-un bine.
  • Am actualizat IME-ul japonez, astfel încât atunci când utilizați noul Microsoft Edge în modul InPrivate, acest lucru va permite și modul privat în IME.
  • We fixed an issue from the previous flight where if you brought up clipboard history (WIN+V) and dismissed it without pasting anything, input in many places would stop working until you rebooted your PC.

 

  • Am rezolvat un accident rar la deschiderea Windows Ink Workspace.

Known issues

  • BattlEye și Microsoft au găsit probleme de incompatibilitate din cauza modificărilor sistemului de operare între unele versiuni ale Insider Preview și anumite versiuni ale software-ului anti-înșelător BattlEye. Pentru a proteja persoanele fizice care ar putea avea aceste versiuni instalate pe computerul lor, am aplicat o rezistență de compatibilitate pe aceste dispozitive de la oferirea unor versiuni afectate de Windows Insider Preview. Consultați acest articol pentru detalii.
  • Suntem conștienți că utilizatorii Narrator și NVDA care caută cea mai recentă versiune de Microsoft Edge bazată pe Chromium pot întâmpina unele dificultăți atunci când navighează și citesc anumite conținut web. Echipele naratorului, NVDA și Edge sunt la curent cu aceste probleme. Utilizatorii Microsoft Edge vechi nu vor fi afectați. NVAccess a lansat un NVDA 2019.3 care rezolvă problema cunoscută cu Edge.
  • Analizăm rapoarte despre procesul de actualizare suspendat pentru perioade îndelungate de timp atunci când încercăm să instalăm o nouă compilare.

 

  • Cercetăm rapoarte conform cărora unii Insideri nu sunt în măsură să actualizeze la versiunile mai noi cu eroarea 0x8007042b.
  • When you upgrade with certain languages, like Japanese, the “Installing Windows X%” page isn’t rendering the text correctly (only boxes are displayed).
  • The cloud recovery option for Reset this PC isn’t working on this build. Please use the local reinstall option when performing Reset this PC.

Sursa: Microsoft

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.