Jump to content

Barcelona joaca un nou posibil meci decisiv in finala cu Real


LEET
 Share

Recommended Posts

La 5 ani de la ultima finala din Liga ACB din Spania, Barcelona si Realul nu se dezmint si ne ofera o confruntare extraordinara. Dupa victoria clara din prima partida, obtinuta la 20 de puncte de “galactici”, au urmat doua noi jocuri in care diferenta s-a facut la o posesie.

Cele doua echipe isi dau intalnire din nou, de aceasta data in Catalunia, intr-un meci care poate fi decisiv. 

 

Image result for barcelona vs real madrid basketball

 

Ultimele posesii au decis pariurile pe baschet ale ultimelor doua jocuri din finala

Daca in meciul doi, de la Madrid, eroul gazdelor a fost Jaycee Carroll, cu un cos de 3p in ultima secunda, decisiv pentru catalani s-a dovedit a fi Singleton, care a fost autorul ultimelor 2p.

Madridul a avut sansa de a transa meciul, insa pe rand patrunderile lui Campazzo si incercarea de layup a lui Thompkins s-au dovedit a fi ineficiente. Astfel avem parte de un meci patru, in care orice se poate intampla. Atmosfera in lotul catalanilor nu e una neaparat extraordinara, asta deoarece clubul a anuntat deja doua transferuri pentru sezonul viitor, ceea ce i-a facut pe unii jucatori sa stie ca practic colaborarea dintre ei si Barca se va sfarsi dupa aceste jocuri.

Thomas Heurtel a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul patru, fiind si singurul jucator al Barcei cu mai mult de 12p (21p/1r/4a).  Chiar daca au prins un meci fabulos din afara semicercului, bifand 44% procentaj si nu mai putin de 15 astfel de reusite, apararea si cele 14 recuperari in plus ale catalanilor au facut diferenta.

 

Real Madrid cauta sa se incoroneze campioana in fieful rivalei

Misiunea Realului nu va fi usoara in acest meci #4, iar ascendentul moral al jocurilor directe disputate in Palau Blaugrana, cu siguranta inclina in favoarea gazdelor. Barca are patru succese la rand pe teren propriu in fata rivalei, insa de la meci la meci, diferenta victoriei a fost din ce in ce mai mica.

Ratarea Euroligii i-a dezamagit crunt pe „galactici”, care sunt extrem de motivati sa isi adjudece titlul in Spania, al 5-la in ultimele 6 sezoane. Pablo Lase are o experienta extrem de vasta si credem ca va reusi sa-si capaciteze grupul de jucatori pentru a se ridica la inaltimea acestui meci.

Oaspetii se remarca prin flamboianta ofensiva, prin shooteri de exceptie, in timp ce la gazda observam o organizare defensiva solida, un joc metodic incontestabil, gandit de veteranul Pesic.

Sursa: unibet.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.