Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Echipa masculină de volei a lui Dinamo, blocată mai bine de 10 ore în câmp din cauza zăpezii: "Un necaz nu vine singur"


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Echipa masculină de volei a lui Dinamo, blocată mai bine de 10 ore în câmp din cauza zăpezii: "Un necaz nu vine singur"

 

Echipa masculină de volei a celor de la Dinamo a fost blocată mai bine de 10 ore pe drum, în câmp, din cauza condițiilor meteorologice.

 

volei dinamo

 

Sportivii se întorceau noaptea trecută de la Galați, după un meci de din campionat, pierdut cu scorul de 3-1 în fața băieților de la Arcada Galați.

 

 

Echipa masculină de volei a lui Dinamo, blocată pe drum din cauza zăpezii

 

 

Dinamo a postat pe Facebook un clip video din autocar, dar și un mesaj:

 

 

"Băieţii noştri sunt blocaţi în câmp de mai bine de 10 ore din cauza viscolului! Un necaz nu vine niciodată singur! Am vrut să amânăm meciul de volei de la Galaţi din cauza faptului că echipa noastră masculină de volei era decimată de gripă şi viroze. Am fost obligaţi să mergem până la urmă la Galaţi, am pierdut, iar după meci am vrut să plecăm cât mai repede acasă!

 

 

Numai că viscolul le-a încurcat planurile băieţilor noştri. Un tir a derapat în faţa lor, s-a blocat pe şosea, iar de acolo s-a dat totul peste cap! Zăpada şi vântul puternic au ţintuit toate maşinile în câmp, inclusiv autocarul băieţilor noştri. De azi noapte, de la ora 23:00, ei sunt în câmp, între Viziru şi Însurăţei, la vreo 40 de kilometri de Brăila", a fost mesajul dinamoviștilor, la ora 8 dimineața.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.