Jump to content

Top 5 piese Slipknot, cea mai grea formaţie din valul nü metal.


Sarmaluta
 Share

Recommended Posts

Slipknot at Rock Am Ring 2019 live streaming

Slipknot lua fiinţă în 1995, dar lansa primul album de abia în 1999, "Slipknot". Momentul de popularizare al trupei în rândul maselor a venit odată cu lansarea lui "Iowa" în 2001, considerat de mulţi critici şi fani drept unul dintre cele mai bune albume de nü metal de la început de mileniu. Legendele abundă cu privire la acest material, precum cele legate de Corey Taylor care a înregistrat piesa "Iowa" tăindu-se pe piept cu cioburi şi fiind gol puşcă în studio.

Producătorul Ross Robinson a avut un accident de BMX în perioada înregistrărilor albumului "Iowa", suferind o fractură la spate, dar şi-a transformat durerea în munca la acest disc. Acestea sunt doar două exemple a ceea ce înseamnă mitul Slipknot, formaţia care îşi numeşte fanii "Maggots" cu drag şi ei înţeleg despre ce e vorba.

Grupul a fost o bună parte din timp înconjurat de mister, cei 9 artişti purtând măşti complexe şi costume de diferite culori care le ascundeau fizicul şi chipurile. La fiecare album nou au adus schimbări măştilor, imaginilor afişate.

De-a lungul anilor Slipknot a evoluat, familia celor 9 membri l-a pierdut pe Paul Gray în 2010 (supradoză), iar în 2019 s-a despărţit de percuţionistul Chris Fehn. Toboşarul Joey Jordison a părăsit trupa în 2013.

Cu toate acesta Knott a continuat să producă muzică de calitate şi s-a cimentat ca un nume greu al muzicii heavy metal, cu propriul festival Knottfest, acum şi într-o variantă acvatică, de croazieră (10-14 august 2020). Corey Taylor a ajuns într-un fel şi purtător de cuvânt pentru toţi artiştii rock, fiind foarte des citat şi intervievat de către publicaţiile de specialitate, dar şi hăituit de paparazzi în momente grele din viaţa personală.

sursa: aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.